Armata Salvării vă invită la inaugurarea Clinicii Medicale Mobile

0

Vă invităm să participați alături de noi la inaugurarea Clinicii Medicale Mobile a Armatei Salvării. Evenimentul va avea loc joi, 17 decembrie, la ora 16, pe strada Pârgarilor nr 2, sector 2, București (puncte de reper, Spitalul Colentina, Parcul Circului)

Peste 300 de oameni, persoane fără adăpost sau care locuiesc în adăposturi improvizate, beneficiază lunar de ajutor din partea echipei Clinicii Medicale Mobile. Dintre aceștia, 15% sunt copii. Echipa Armatei Salvării furnizează ajutor medical de bază, supă caldă, apă și ajutor de specialitate persoanelor aflate în nevoie.

Skjold_romania_RGB

La eveniment va fi prezentă și Excelența Sa doamna Tove Bruvik Westberg, ambasador al Regatului Norvegiei în România, precum și reprezentanți ai Armatei Salvării din lume.

Proiectul este finanțat prin Norway Grants, programul de finanțare RO25- Combaterea Sărăciei în România. Armata Salvarii este una dintre cele șapte organizatii din România care au primit suport pentru desfășurarea acestui program. Finanțarea proiectului este asiguratã până în luna aprilie a anului 2017.

Armata Salvării este o organizație internațională care activează în 127 de țări.

www.armatasalvarii.ro

www.salvationarmy.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează