Aproape 1.400 de ciclisti pregatiti de sport si distractie.. La Broaste!

0

Astazi, ultima sansa de inscriere in competitia din 23 mai, de la Caldarusani.

Padurile umbroase, potecile salbatice, lacurile cu salcii bogate  si parca nesfarsitele intinderi de verdeata din zona Gradistea – Sitaru – Caldarusani, asteapta sa fie cutreierate pe 23 mai in deja mult apreciata competitie pentru ciclistii amatori… La Broaste!

La Broaste_2014_1

1.400 de participanti au dat curs invitatiei de a pedala in concursul La Broaste, pana in prezent. Daca inca nu v-ati rezervat un loc la start, astazi e ultima sansa: pana la ora 23:59, va puteti inscrie in competitie si achita taxa de participare pe pagina dedicata de pe platforma: www.ridersclub.ro.

Pasionatii de pedalat si de natura au la dispozitie trasee pitoresti desfasurate intr-una dintre cele mai frumoase zone de din apropierea Capitalei, situata la aproximativ 25 de kilometri distanta. Astfel, in cadrul concursului La Broaste, riderii se vor putea bucura de  3 curse  atractive pe traseul Scurt de 17 km, pe cel Standard de 23 km, iar pe traseul Epic se va efectua de doua ori tura Standard. Dificultatea acestor curse de mountain bike este redusa, dar bine echilibrata, astfel ca toti participantii, atat incepatorii, cat si cei avansati, vor avea ocazia sa petreaca o zi placuta in mijlocul naturii.

“Pentru cei care iubesc sa goneasca pe cararile din paduri si sa se bucure de natura competitia La Broaste va fi cu siguranta o  experienta de neuitat! Echipa Riders Club impreuna cu multiplul campion national MTB Razvan Juganaru v-au pregatit un eveniment in care sa puteti beneficia de toate aspectele unei competitii in aer liber: un traseu deosebit, cu multe puncte de atractie, curse pentru toate varstele, incepand de la 6 ani, dar si pentru toate capacitatile, premii pentru mai multe categorii de concurs, dar si servicii la un standard ridicat care sa ofere o experienta placuta si o atmosfera foarte buna pentru relaxare”, a declarat Tudor Mocuta, director pe zona de dezvoltare a firmei MPG, coordonatorul sistemului de ciclism Riders Club.

Evenimentul La Broaste va fi animat de echipa energica si vesela a Riders Club, iar printre serviciile si beneficiile oferite se numara: amenajarea si marcarea traseului; cronometrarea cu cip de unica folosinta; puncte de alimentare la Start/Finish si pe traseu; asistenta medicala la start si pe parcursul traseului; servicii de comunicatii de urgenta; arbitri si voluntari pe traseu; zona de masaj de relaxare amenajata langa punctul de Start/Finish; vestiar si garderoba; zona de spalare a bicicletelor la punctul de Start/Finish; fotografii ale evenimentului, dar si muzica si atmosfera gestionata de MC pe durata intregului eveniment.

Totodata, participantii au la dispozitie o zona de servire de produse alimentare in regim de catering si de relaxare, in care isi pot petrece timpul in afara competitiei, alaturi de familie, prieteni si colegi.

Asadar, doritorii trebuie sa se grabeasca astazi daca vor sa prinda un loc la startul competitiei la Broaste!

Harta La Broaste_23 mai 2015

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează