Aplicatii software made in Romania!

5

Dezvol­tatorii software din România lansează aplicaţii la nivel internaţional! Plat­formele utilizate sunt iPhone, Android şi Facebook! Companiile româneşti Zitec, Codesignum Technologies, iQuest Group, Arobs Transilvania reprezintă aportul românesc la această piaţă internaţională a aplicaţiilor software.

Aplicaţiile made in România îşi fac loc pe mobilele din toată lumea, scrie capital.ro
„Hotel Peeps este, probabil, cea mai cunoscută aplicaţie românească pe Facebook. Lansată de compania Zitec în urmă cu numai trei luni, aceasta are deja 8.000 de utilizatori. Iar dacă mai spunem şi că Zitec este o companie înfiinţată în urmă cu şase ani de trei parteneri în vârstă de numai 24 ani, realizarea este, într-adevăr, remarcabilă.”

Sursa: capital.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

5 comentarii

  1. avatar

    offtopic: ai butoane de share pt o gramada de site-uri de care nu am auzit, dar pt cele mai populare si uzuale din Romania (facebokk si twitter) nu gasesc… 😉 poate faci ceva in acest sens, sa nu tot dau pe twitter cu copy/paste 🙂

Comentează