Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aplicație prin care poți găsi rapid un coleg de apartament sau o cameră de închiriat

0

PerfectKLIK a lansat un nou sistem prin care poți găsi rapid un coleg de apartament

Echipa PerfectKLIK Indie Studio anunță lansarea unei versiuni actualizate a aplicației prin care poți găsi rapid un coleg de apartament sau o cameră de închiriat. Acest sistem are la bază un algoritm inovativ de potrivire a anunțurilor gândit astfel încât să poți identifica cele mai potrivite oferte online.

“Noi, cei din echipa PerfectKLIK, credem că majoritatea tranzacțiilor de zi cu zi dintre oameni au un puternic impact social care este adesea trecut cu vederea deoarece este dificil de măsurat. De aceea, după multe cercetări, am creat un sistem care să permită utilizatorilor noștri, atunci când sunt în căutarea unei camere de închiriat sau a unui coleg de apartament, să găsească rapid cele mai bune oferte online. Oferte care să se potrivească bugetului și confortului lor, dar poate mai important, să se potrivească în special presonalității lor și preferințelor lor sociale.

Printr-o metodă unică de navigare a pieței românești de anuțuri din categoria Caut coleg de apartament, utilizatorii PerfectKLIK au acum șansa de a găsi cele mai bune camere de închiriat, dar în același timp, ei vor putea să selecteze și cei mai potriviți colegi de apartament, bazându-se pe un set detaliat de informații incluse în anunțurile de pe platforma noastră.” CTO, Jon Elvestad

Versiunea actualizată a aplicației și a algoritmului de potrivire a anunțurilor sunt acum integrate pe platforma perfectklik.com.

Despre PerfectKLIK Indie Studio

PerfectKLIK Indie Studio își are sediul în Roman/ Neamț și înseamnă o echipă de doi oameni idealiști care, dupa mai bine de zece ani de călătorit în jurul lumii, au decis sa pună pe picioare cu foarte puține resurse un proiect prin care să contribuie la construirea unei societăți mai bune. Compania a fost inaugurată în primăvara anului 2018 printr-un parteneriat româno-norvegian și la scrut timp echipa a lansat platforma PerfectKLIK, unica platformă online dedicată economiei de acces din România.

În vara anului 2018 echipa a integrat prima aplicație de pe platformă, dedicată găsirii camerelor de închiriat sau a colegilor de apartament, iar pentru începutul toamnei lui 2018 își propune să lanseze aplicația dedictă închirierilor de proprietăți. În plus, echipa lucrează asiduu la dezvoltarea unei noi aplicații ce se bazează tot pe principiul economiei de acces, ce va fi dedicată diferitelor tipuri de servicii, de ex.: mici reparații în locuințe, servicii de baby-sitting sau realizarea de cumpărături pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Compania este unică pe piața românească deoarece se bazează pe auto-finanțare fiind în același timp construită pe puternice valori umane și pe respectul principiilor economiei sociale sustenabile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.