Aplicația mobilă care detectează magazinele și service-urile de biciclete din jur

0

Bike Shop Detector by Waldo

Bike Shop Detector este o aplicație de căutare și localizare a magazinelor și service-urilor pentru biciclete, special creată pentru oamenii care călătoresc zilnic cu bicicleta. Prin intermediul acesteia, bicicliștii vor putea să localizeze service-urile sau magazinele de biciclete din proximitate în cazul în care întâmpină probleme cu bicicleta.

unnamed

Bike Shop Detector by Waldo

Aplicația Bike Shop Detector face parte din proiectul Waldo, primul sistem de alarmă inteligent din România dedicat bicicliștilor urbani. Bike Shop Detector este prima parte a aplicației principale, realizată cu scopul de a-l atenționa pe biciclist că bicicleta urmează să fie furată și să o localizeze cu ajutorul dispozitivului dacă aceasta a fost furată. Funcțiile aplicației Bike Shop Detector se vor regăsi și în cadrul aplicației principale. Mai multe informații despre dispozitiv și aplicatie puteți găsi aici.

Căutare și localizare magazine de biciclete din proximitate, din toată lumea

Aplicația mobilă detectează magazinele sau service-urile pentru biciclete din proximitate, indiferent de locul în care vă aflați. Bike Shop Detector afișează distanța până la fiecare magazin, timpul necesar parcurgerii distanței sau orarul magazinului la ora căutării. De asemenea, prin intermediul aplicației utilizatorii pot vedea magazinele și pe hartă, astfel încât să poată utiliza indicațiile de traseu sau să activeze navigarea către acesta. Pentru afișarea locațiilor, este necesar să fie activate conexiunea de Internet și cea de GPS.

Bike shop-urile la un click distanță

Pe lângă afișarea pe hartă a magazinelor, fiecare magazin beneficiază de o secțiune separată de unde utilizatorii au acces la datele de contact ale acestuia, website, precum și gradul de popularitate al magazinului. Afișarea acestor date permit utilizatorului să intre în legatură cu magazinul rapid și ușor, printr-un singur click pe informațiile de interes.

De asemenea, magazinele și service-urile care oferă reduceri sau discount-uri sunt semnalizate atât în secțiunea de afișare, cât și pe hartă.

Posibilitatea de a adăuga magazine și service-uri în aplicație

Dacă un centru de biciclete nu este înregistrat în aplicație, acesta poate fi introdus simplu și rapid prin funcția Add a shop. Înregistrarea constă în localizarea magazinul și poziționarea pin point-ului pe hartă si completarea cu datele de contact ale acestuia.

Aplicația este disponibilă pe Google Play aici.

Despre Waldo

bWaldo este un primul sistem de alarmă inteligent din România dedicat bicicliștilor urbani. Sistemul este format dintr-un dispozitiv amplasat pe bicicletă, dispozitivul de alarmă propriu-zis, și o aplicație mobilă conectată la acesta. Dacă cineva încearcă să fure bicicleta, dispozitivul emite un semnal sonor puternic pentru a speria hoțul și a alarma persoanele din jur, în timp ce utilizatorul este notificat pe telefon prin intermediul aplicației. Dacă, totuși, bicicleta este furată, aceasta poate fi localizată prin GPS folosind aplicația mobilă. Față de alte produse, dispozitivul este aproape imposibil de dat jos de pe bicicletă, fiind blocat cu un mecanism electronic și plasat într-o carcasă protectoare.

Pentru mai multe detalii despre Waldo, accesați website-ul www.waldo.bike

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.