Aplica acum la Scoala de Vara FORCE! (5 – 15 August 2010)

0

FORCE – Foundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, invita liceenii din toata tara sa aplice acum la Scoala de Vara FORCE! Aceasta se va desfasura in perioada 5 – 15 August 2010, in statiunea montana Paltinis din judetul Sibiu.

Daca esti un licean in schimbare te provocam la implicare si te punem in valoare! Programul FORCE te invita sa faci parte din Comunitatea lui!

Scoala de Vara FORCE este locul unde schimbarea intervine! Acum ai sansa de a participa la un program unic de dezvoltare personala, profesionala si recreativa. De ce? Pentru ca FORCE este mai mult decat o scoala de vara, pentru ca ai sansa sa interactionezi cu tineri deosebiti, sa inveti de la traineri de exceptie, sa cunosti lideri de top si sa te lasi inspirat de povesti de succes. Pentru ca vrei sa iti depasesti limitele si sa devii un promotor al schimbarii, ghidat si mentorat de profesionisti.

Alege sa te alaturi timp de 10 zile in acesta vara unui grup de 20 de tineri talentati, selectati din toate zonele tarii, dornici sa puna lumea in miscare!

Potrivit lumebuna.ro „pe parcursul a 10 zile, 20 de tineri din toate colturile tarii vor beneficia de un program interactiv si variat de educatie non-formala si informala de calitate, ce imbina activitati educative si creative cu excursii, activitati sportive, distractive si de team-building. Programul FORCE este sustinut de catre profesionisti in domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile.”

Aplicatiile pentru Scoala de Vara FORCE se fac pe baza de formular, pe site-ul oficial al programului www.force.ro, pana pe data de 4 Iulie 2010.

Perioada de desfasurare: 5 – 15 August 2010.
Loc de desfasurare: Paltinis, judetul Sibiu.
Deadline pentru inscriere: 4 Iulie 2010.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează