Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apel la candidaturi – Lideri pentru Justiție 2017 | Termen limită: 16 octombrie

0

Vrei sa devii lider în profesia ta? Vrei sã-i inspiri pe cei din jur?  Vrei să aduci o schimbare? Vrei să faci parte dintr-o comunitate de 130 de tineri juriști cu aceleași valori?

poster-lfj8
Apelul la candidaturi pentru ediția a 8-a a programului Lideri pentru Justiție este acum deschis! Vor fi selectați 20 de tineri juriști cu potențial de lider și motivați să se implice!

Programul este deschis tinerilor profesioniști între 22 și 35 de ani aflați în primii 5 ani de carieră juridică (avocați, judecători, procurori, juriști în ONG sau companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție, etc.), masteranzilor, precum și studenților la drept în ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justiție 2017 presupune șase sesiuni de training, o întâlnire anuală a absolvenților, discuții deschise cu profesioniști din domeniul juridic, implementarea unui proiect de grup și o vizitã de studiu la Berlin.

Dosarul de candidatură în limba româna trebuie să conțină un CV, o scrisoare de motivație de o pagină și un eseu de maxim 2 pagini în care este prezintată o schimbare pentru sistemul de justiţie din România.Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 16 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu excepția transportului în România, vor fi  acoperite de către Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al  Fundației Konrad Adenauer ((ww.kas.de/rlpsee).

lideripentrujustitie8-timeline

Pentru mai multe detalii accesați

www.kas.de/leadership sau vizitați pagina de Facebookwww.facebook.com/LeadersforJustice și canalul www.youtube.com/LeadersJ.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.