Anxietatea dentară? Participă și tu la STUDIU!

0

1 din 6 adulți manifestă o stare de anxietate atunci când se duc la dentist sau discută despre acesta. Mai puțin de 25% dintre vizitele făcute la cabinetele stomatologice au drept scop controlul și prevenția cu toate că medicina dentară a evoluat în ultimul timp. Motivele pentru care indivizii își neglijează dantura sunt multiple, dar anxietatea are un rol important.

Echipa Centrului de Studii Comportamentale (www.comportamentale.ro) desfășoară o cercetare prin care încearcă să cartografieze gradul de anxietate și așteptările indivizilor față de actul medical stomatologic.

Link-ul catre chestionar este acesta:
http://comportamentale.ro/studiu-anxietate-dentara/

fear-dental-phobia

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează