Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ANUNŢ DE SELECŢIE pentru cursul „Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile” – SERIA 6

0

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile anunţă lansarea Seriei 6 de înscrieri la cursul cu tema „Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile” acreditat de Direcţia Generală Management, Resurse Umane şi Reţea Şcolară Naţională (DGMRU RSN – MEN) din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Cursurile sunt organizate în parteneriat cu Asociaţia REPER21 şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Bihor, în cadrul proiectului “Dezvoltarea abilităţilor de viaţă a tinerilor în contextul dezvoltării durabile”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

11036453_1556611144588617_22957605148175082_n

Cursurile organizate în cadrul proiectului se adresează unui număr total de 1060 de cadre didactice. Prezentul apel de selecţie se adresează exclusiv următoarelor categorii de grup ţintă:

  • Cadre didactice debutante în carieră cu domiciliul în mediul rural (persoane sub 35 de ani, fără grad didactic definitiv) din învăţământul primar/gimnazial / liceal / profesional şi tehnic
  • Consilieri şcolari în învăţământul primar/gimnazial / liceal / profesional şi tehnic

Cursurile urmăresc dezvoltarea competenţelor cadrelor didactice de a elabora şi implementa în cadrul orelor de curs sesiuni şi proiecte educaţionale pentru dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale copiilor şi tinerilor în contextul dezvoltării durabile. Cursurile se vor finaliza cu obţinerea unui atestat de formare continuă a personalului didactic şi dobândirea unui număr de 20 de credite profesionale transferabile. Promovarea tuturor modulelor este obligatorie pentru certificare.

Seria 6 de cursuri faţă în faţă
Modul I – învăţământ online 24 de ore Modul IIModul III – învăţământ de zi 7 zile/56 de ore
5-10 august 2015 10-16 august 2015.Locația de desfășurare: Bușteni (Valea Prahovei)

 Notă: Participanţii la curs vor beneficia de cazare (în camere duble), masă, materiale de curs şi decontarea costurilor de transport pe baza documentelor justificative și în limita sumei de 300 lei.

Termen limită înscriere: 2.08.2015

Pentru detalii privind înscrierea vă rugăm consultaţi linkul: http://www.prof21.ro/noutati/noutate/57.

Proiectul “Dezvoltarea abilităţilor de viaţă a tinerilor în contextul dezvoltării durabile” (POSDRU/157/1.3/S/141511) îşi propune să îmbunătăţească competenţele profesionale pentru cele 1060 de cadre didactice, prin participarea la programe de formare continuă de calitate, bazate pe educaţia pentru dezvoltarea durabilă şi metodele inovative ale educaţiei nonformale, care să permită dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale elevilor din învăţământul preuniversitar. Mai multe informaţii despre proiect şi organizaţiile partenere pot fi consultate AICI.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.