Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Anul nou cu bucurie! [Carte de la Moara de hartie și Satul mestesugurilor]

0

La final de an bun 2016, simțim nevoia să vă spunem cât de mult a contat pentru noi să vă știm în povestea noastră. Fiecare gând frumos îndreptat către noi, fiecare încurajare sau recomandare, fiecare apreciere sau ajutor concret ce au venit către noi, toate ne-au fost de mare folos în povestea noastră – poveste care a devenit povestea multora în acest an și care poate fi povestea tuturor celor care mai cred în frumusețea și bucuria pe care ți le poate dărui satul românesc, cu oamenii lui inimoși, cu meșteșugurile și tradițiile lui.

unnamed

Pe drumul anului ce tocmai se încheie, am trecut, precum Făt Frumos, de încercări mici și mari, peste care s-au așternut de fiecare dată bucurii nemăsurate. Toate ne-au întărit și ne-au dat curaj pe mai departe. Povestea noastră nu și-ar fi putut urma cursul, fără voi, prietenii noștri, acei tovarăși de drum fără de care drumul ar fi fost mult mai trist și primejdios.

Ce am făcut în 2016? În primul rând, am inaugurat, la începutul lui mai, Satul meșteșugurilor, o completare binevenită cu 7 noi meșteșuguri, tradiționale de data acesta, la deja existentul Atelier-muzeu Moara de hârtie. Apoi, am început atelierele din Sat – cel de papură a avut un succes neașteptat, în urma lui venind puternic cele de țesut la război, lucru cu lemnul și ceramica. De asemenea, ca să amintim doar cele mai importante lucruri, am început mica producție meșteșugărească, realizând produse din lut, lemn, papură, dar și țesute la război sau forjate.

Vă mulțumim că ne urmăriți, că vă implicați, că ne iubiți!

Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor vă așteaptă și în 2017 și vă pregătesc ateliere și produse noi, în care vom pune din belșug entuziasm, dăruire și iubire!

Să aveți An nou cu bucurie, prieteni dragi!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.