Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Anul acesta se poarta voluntariatul!

0

Stiati ca 2011 este Anul European al Voluntariatului?

ANUL ACESTA, SE POARTA VOLUNTARIATUL!

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat

in parteneriat cu

RNCV – Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat si

VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania

Anunta cea de-a zecea editie a evenimentului care reuneste intr-o saptamana din fiecare an  un portofoliu de sute de activitati diverse de voluntariat, in numeroase comunitati din tara:

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI

SNV va defila in perioada 9-15 mai 2011

in toate comunitatile unde exista organizatii care implica voluntari, centre de voluntariat
si oameni cu initiativa!

Ca in fiecare an, colectia SNV 2011 cuprinde actiuni de voluntariat pentru:

*protectia mediului si animalelor

*sprijinirea celor dezavantajati

*apararea drepturilor omului

*infrumusetarea si dezvoltarea comunitatii

*promovarea valorilor culturale

*educatie

*sport si stil de viata sanatos

si multe altele!

Reprezinti o organizatie, o institutie, un grup de initiativa?

Marcheaza perioada 9-15 mai in agenda si planifica impreuna cu colegii si voluntarii organizatiei tale o actiune de voluntariat public pentru comunitatea locala! Te invitam sa INSCRII activitatile planificate de organizatia ta pentru a marca SNV 2011 pe www.voluntariat.ro, la sectiunea Calendar. Te alaturi astfel miscarii SNV impreuna cu alte organizatii, iti promovezi evenimentul, atragi voluntari, simpatizanti si presa. Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat vine in sprijinul activitatilor de voluntariat afiliate la SNV cu materiale promotionale: tricouri, postere, baloane, bratari si plase personalizate cu imaginea SNV 2011. Materialele vor fi distribuite organizatiilor care isi inscriu activitatile de voluntariat in Calendar si care opteaza pentru acest lucru in formularul online. Materialele vor fi alocate in ordinea inscrierii organizatiilor in Calendar, pana la epuizarea stocului disponibil. Cantitatile specifice vor fi stabilite in functie de relevanta si amploarea activitatilor de voluntariat inscrise in Calendar. Grabeste-te sa inscrii si tu o activitate in Calendar!

Vrei sa te implici ca voluntar?

Contacteaza o organizatie din localitatea ta, mobilizeaza un grup de prieteni si propune-le o actiune de voluntariat pentru a marca SNV 2011 sau intra pe www.voluntariat.ro la sectiunea Calendar pentru a identifica o activitate deja planificata!

FII LA MODA, VOLUNTARIATUL ITI VINE BINE!

SNV este un eveniment national anual, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor acestora. SNV 2011 se deruleaza cu sprijinul financiar al CEE Trust si face parte din Planul National de Actiune al Romaniei pentru implementarea Anului European al Voluntariatului 2011.

***

Pentru detalii privind evenimentul si idei de implicare intra pe www.voluntariat.ro sectiunea Saptamana Nationala a Voluntariatului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.