Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Anul acesta Gala Premiilor Participarii Publice va avea loc pe 10 noiembrie

0

Grupuri de cetateni, organizatii nonguvernamentale, autoritati publice sau romani plecati in strainatate, cu totii suntem schimbarea pe care ne-o dorim pentru Romania. Concret, ne dorim ca decizia publica sa tina cont de vocea noastra atunci vine vorba de stergerea unui parc de pe harta si inlocuirea lui cu beton si sticla. Punctual, schimbarea incepe din momentul in care suntem consultati, atunci cand o lege poate avea repercursuni asupra calitatii vietii noastre. Actionam pentru ca un lucru sa se schimbe atunci cand suntem suficient de motivati si increzatori in fortele noastre.

De doi ani, descoperim la Gala Premiilor Participarii Publice oameni, institutii sau organizatii care au reusit sa treaca de bariera comoditatii, inertiei sau lipsei de incredere in responsabilizarea ‘sistemului’. An de an, prin povestile si oamenii premiati la Gala dorim sa traducem conceptul de participare publica in lucruri concrete, vizibile si benefice pentru comunitate.

 

Pe 10 noiembrie 2011 va invitam la cea de-a treia editie a Galei Premiilor Participarii Publice G3P, ce va fi organizata la Bucuresti de Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe. In documentul atasat si pe site-ul www.ce-re.ro gasiti detalii despre proiectele premiate la editia de anul trecut. Daca doriti sa nominalizati un proiect care merita sa fie aplaudat in cadrul Galei, va rugam sa ne scrieti la adresa depozite@ce-re.ro.

 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.