Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Anul acesta de 8 martie femeile arată mai ușor cât de bine arată. Se lansează frumosa.com

0

Se aproprie 8 martie și femeile de toate vârstele vor fi în centrul atenției și mai mult. În această perioadă este și mai provocator pentru ele să își stabilească ținutele și coafura. 

4 băieți au hotărât să facă un cadou doamnelor și domnișoarelor și să le ajute să își găsească mai ușor idei de frizuri și chiar și hairstiliști pricepuți aproape de ele. Ei au lansat site-ul frumosa.com. Aici vizitatorii pot să vadă exemple de coafuri după mai multe categorii: culoarea și lungimea părului și chiar după diverse ocazii.

frumosa coafura

”De multe ori clientele vin în salon și îmi cer să le coafez într-un mod nou, vor o schimbare, însă nu știu exact cum ar vrea să le aranjez.” spune Vasile Harsa, unul din membrii echipei frumosa.com.

El este hairstilist de mai mult de 8 ani și în toată această perioadă a văzut dificultatea clientelor de a găsi o sursă bună de inspirație pentru a-și aranja podoaba capilară. Pentru a rezolva această problemă până acum era nevoie să ia cu ele diverse reviste sau să arate poze pe telefon, însă, aceste poze sunt de multe ori de slabă calitate

Vasile a avut ideea unui astfel de site de câțiva ani de zile și a început să lucreze la el anul trecut alături de Andrei Homorodean, un client de-al lui, programator. ”Eram la Vasile la tuns când mi-a povestit despre ideea acestui site”, spune Andrei. ”Mi-a plăcut mult acest concept și știam din cercul meu de prietene că este o reală dificultate să găsească variante de aranjare a părului și chiar și mai mare provocare să găsească un salon de coafură cu hairstiliști buni care să știe să realizeze o frizură mai specială.”

Din echipa frumosa mai face parte și Alexander Veit din Munich și Victor Miron, al treilea clujean al echipei.

Băieții au tras tare în ultima perioadă pentru a finaliza prima versiunea a site-ului pentru a putea fi disponibil înainte de 8 martie. Pe viitor ei își doresc să dezvolte și noi funcționalități, de la a putea să îți programezi online vizita la salon și până la sfaturi practice cum să îți aranjezi singură părul acasă în 5 minute.

Ei speră ca un număr tot mai mare de saloane de coafură și hairstiliști să se alăture platformei, mai ales că totul este gratuit și este un mod foarte bun pentru ei de a se promova și a găsi clienți noi. Așa arată pagina unui salon pe site.

Până atunci intră pe frumosa.com și bucură-te de un 8 martie minunat.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.