„Antreprenori romani, iesiti din anonimat!”

1

autor text: Bogdan Rusu, Co-fondator / Managing Partner Antreprenori Anonimi

Tinerii romani, care se gandesc sa porneasca afaceri, au de infruntat o multime de dificultati pentru a putea sa ajunga la succes. Intr-un moment in care tot globul pare sa fie la un click distanta, ei au nevoie de know-how, de finantare, de mentori si modele.

In sprijinul lor a fost lansat proiectul social „Antreprenori Anonimi” care prezinta povestile personale ale antreprenorilor care au reusit, care au avut curajul sa porneasca sau care au esuat cu idei colosale, prin materiale video produse la cea mai inalta calitate.

„Este foarte important sa ai modelele potrivite, mai ales atunci cand esti start-up. Pe langa ideea pe care o ai, o retea de oameni care sa te inspire, sa te sutina, sa te ajute si sa te provoace, poate face diferenta intre un succes si un fail. Noi comunicam ideea de antreprenoriat prin video.” – Bogdan Rusu

Bogdan Rusu Official Press 03345678
„Antreprenori Anonimi” este o sursa de inspiratie si informare despre educatie antreprenoriala, leadership, curaj si determinare. Toate aceste mesaje vin dinspre organizatii partenere care sunt pregatite sa isi ofere contributia la succesul tinerilor antreprenori, prin mentorat, servicii si produse menite sa creasca abilitatea unui antreprenor si de a scurta drumul catre reusita in afaceri.

„Cred cu tarie ca antreprenoriatul reprezinta o sansa deosebita pentru un tanar sa fie pe picioare lui, sa fie responsabil si in controlul propriului destin. E drept ca unii au un talent nativ, sau avantaje „unfair” de care sa se foloseasca, dar pentru ceilalti trebuie sa fim acolo cu sprijin. Doar asa putem sa speram la o economie sanatoasa in Romania.” – Bogdan Rusu

Documentarul „Modele de Succes” lansat in 2015 si a fost momentul in care pentru prima data discutia despre antreprenoriat romanesc a devenit personala. In film, sunt prezentati mai multi antreprenori, din diverse industrii si momente in care se afla companiile lor. In plus, documentarul prezinta si o privire inedita in viata personala a unora dintre cei filmati.

„Oamenii sunt diferiti, deci au nevoie de modele diferite pe care sa le urmeze in cariera si in viata personala. Daca te poti identifica cu unul dintre cei pe care ii aducem in film, si te inspira sa mergi pe contul tau, atunci misiunea noastra si-a atins scopul.” – Bogdan Rusu

Fie ca sunt antreprenori sau intraprenori, baieti si fete, tineri si experti, toti sunt invitati sa se alature comunitatii „Antreprenori Anonimi” si sa contribuie la raspandirea antreprenoriatului in toata tara.

„Desi acum un an era doar o idee frumoasa, astazi ne sustin activitatea in numar din ce in ce mai mare atat oameni de afaceri cu experienta cat si companii care cred in valorile antreprenoriatului. Facem parteneriate cu organizatii mari… deci vom continua proiectul, pentru ca aparent facem ceva bun pentru tineri. Asta e cel mai important!”. – Bogdan Rusu

Antreprenori Anonimi - LOGO PNG
Despre proiectul social „Antreprenori Anonimi by Bogdan Rusu – Impreuna Reusim.”

Proiectul „Antreprenori Anonimi” promoveaza educatia si adevaratele valori antreprenoriale catre tinerii romani care stau la baza noii economii.

Acesti tineri antreprenori au nevoie de sustinere si inspiratie pentru a construi afaceri romanesti solide. Prin materialele pe care le producem si actiunile noastre, oferim modele de antreprenori romani de succes, ii conectam cu surse remarcabile de educatie si training, le oferim acces la consultanta si mentorat prin partnerii nostri si ii introducem intr-o retea de oameni de business.

Acest proiect este realizat si sustinut cu mandrie de Bogdan Rusu Consulting si Evident Media

autor text: Bogdan Rusu Co-fondator/Managing Partner Antreprenori Anonimi
www.antreprenorianonimi.org
Exclusiv pentru Romania Pozitiva
Bucuresti 29.09.2015

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar
    Madalina Partene on

    Un interviu interesant, cu un om la fel , atent la detalii.
    Ma intreb, oare si-a asortat puloverul cu culoarea ochilor sau a fost invers? 🙂

    Succes in continuare!

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.