Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antrenamente în aer liber cu antrenori specializați marca Bodyshape disponibile vara aceasta

0

Bodyshape Transformation Centre susține oamenii care își doresc să se antreneze în aer liber vara aceasta, pentru a nu pierde lupta cu sedentarismul susținut de stresul și neliniștea din ultimele luni. În acest context, echipa Bodyshape a pregătit cadrul ideal în care doritorii de mișcare în natură se pot antrena împreună, alături de antrenori specializați și respectând normele de distanțare socială. Atmosfera distractivă, de familie din sală se păstrează și în cazul noului concept de antrenamente outdoor.

După această perioadă lungă în care am petrecut atât de mult timp în casă, posibilitatea de a efectua antrenamente afară reprezintă o veste foarte bună. Este dificil să revii la un stil de viață activ după o perioadă lungă de timp în care stresul și sedentarismul ne-au dat târcoale, însă în aer liber totul este mai ușor și mai plăcut. Este minunat să putem admira din nou peisajele din natură, în timp ce efectuăm antrenamente eficiente, alături de antrenori dedicați, care ne ajută să revenim la forma fizică cu care eram obișnuiți înainte de pandemie”, spun pasionații de fitness care sunt nerăbdători să revină la stilul de viață activ pe care îl adoră, de data aceasta în natură, pentru a recupera timpul petrecut în izolare.

Rezultatele studiilor recente din domeniu și părerea unanimă a persoanelor întrebate despre aceste aspecte confirmă, încă o dată, faptul că oamenii au cu adevărat nevoie și își doresc să beneficieze de soluții eficiente, care să le permită să revină la stilul de viață activ cu care erau obișnuiți înainte de pandemie. În special acum, după o lungă perioadă de timp în care stresul, incertitudinea și neliniștea le-au dat târcoale, oamenii au nevoie să vadă luminița de la capătul tunelului, să reia obiceiurile sănătoase care îi mențin în formă și să petreacă mai mult timp în aer liber, fâcând mișcare pentru a-și reîncărca bateriile, spune Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Centre.

Distracția se întâmplă oriunde, fie că este vorba de un parc, de sala de fitness sau, de ce nu, de un teren de fotbal! Întrucât a venit vara și suntem dornici de mișcare și de distracție, comunitatea Bodyshape îți propune o alternativă fun pentru serile petrecute pe canapea și sâmbetele în care ai chef să te umpli de energie! Outdoor Training by Bodyshape este despre antrenamente împreună, respectând normele de distanțare fizică și despre energia de grup. Obiectivele se ating mai ușor atunci când beneficiezi de susținere, iar comunitatea este un factor important în orice #bodytransformation de succes, spun antrenorii Bodyshape Transformation Centre.

Ședințele de antrenament outdoor marca Bodyshape Transformation Centre se desfășoară pe un teren de fotbal, cu antrenori specializați și combină exercițiile fizice cu buna dispoziție, astfel încât oamenii să se bucure de beneficiile mișcării în aer liber și să își ia doza de vitamina D. Locația este fix în spatele stației de metrou Aurel Vlaicu, lângă baza sportivă Ilie Năstase: Intrarea Cerceilor 10, Sector 1, București.

Exercițiile sunt diversificate, țin cont de nevoile celor care participă la acestea și sunt concepute astfel încât nimeni să nu se plictisească. Antrenorii Bodyshape vă sunt alături la fiecare pas și vă susțin pentru a vă atinge obiectivele, într-o manieră plăcută, care face efortul fizic să pară o joacă de copii.

Știm cu toții că ziua este, de cele mai multe ori, încărcată cu diverse activități și că timpul liber este limitat. Astfel, programul ne permite unora dintre noi să optăm pentru antrenamente care se desfășoară seara, în cursul săptămânii, iar altora doar în weekend.

Programul Outdoor Training oferit de cei de la Bodyshape Transformation Centre oferă opțiuni disponibile pentru ambele categorii, astfel încât oricine își dorește să se antreneze în aer liber să aibă posibilitatea de a face acest lucru, conform propriului program. Puteți participa la antrenamentele Outdoor Training Martea și Joia de la 18:00 sau 19:00 și Sâmbăta de la 10:00 sau 11:00.

Puteți participa singuri la aceste antrenamente outdoor sau vă puteți înscrie grupul de prieteni, pentru a beneficia împreună de o experiență inedită de petrecere a timpului liber.

Vara aceasta, iubitorii fitness-ului se pot bucura de pasiunea lor și dincolo de barierele pereților unei săli de fitness, alegând antrenamentele outdoor.

***

Despre Bodyshape Transformation Centre

Bodyshape Transformation Centre este un centru de transformare fondat de Irina Alionte în 2015, exact după sufletul ei și din dorința de a transforma viețile oamenilor interesați să își schimbe viața în bine. Pentru a veni în sprijinul lor, ea a ales cei mai buni antrenori din România, campioni naționali la fitness și care sunt frecvent invitați speciali ca experți la emisiuni difuzate de numeroase canale TV din țară. Împreună, echipa Bodyshape a reușit să topească peste 6,000 de kilograme de pe corpurile bucureștenilor și să inspire peste 2,000 de povești de succes. Mai multe informații despre Bodyshape Transformation Centre puteți descoperi pe site-ul www.bodyshapetransformation.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.