Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antivirus cu 20% donatie!

1

Am primit de la CharityGift.ro informatii despre un proiect extrem de interesant! BitDefender sustine CharityGift.roSigur.info deoarece conţine o donaţie de 20%. Gama produselor BitDefender disponibile pe CharityGift.ro include: BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010 şi BitDefender Total Security 2010.

BitDefender susţine proiectul de voluntariat CharityGift.ro
Bucureşti, România – 14 Aprilie 2010 – Compania BitDefender® participă în cadrul proiectului de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online unde toate produsele conţin o donaţie, fără adaosuri comerciale.
Începând cu luna aprilie, produsele BitDefender adresate utilizatorilor casnici sunt disponibile în magazinul online www.charitygift.ro. Fiecare produs cumpărat va aduce un zâmbet copiilor din Organizaţia Salvaţi Copiii – proiectul Sigur.info deoarece conţine o donaţie de 20%. Gama produselor BitDefender disponibile pe CharityGift.ro include: BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010 şi BitDefender Total Security 2010.
Produsele BitDefender oferă protecţie proactivă avansată împotriva viruşilor, a programelor spion, a tentativelor de fraudă (phishing) şi a celor de furt de date personale, precum şi opţiuni de întreţinere a sistemului şi de backup.
CharityGift.ro funcţionează ca un magazin online, prin intermediul căruia se poate vinde şi cumpara orice produs cu condiţia ca produsul să conţină o donaţie de minim 5% care urmează sa fie direcţionată către un ONG ales chiar de furnizor. Prin achiziţia făcută, cumpărătorul alege la rândul său cauza socială pe care alege să o susţină şi căreia urmează să-i revină acea sumă.
Ideea de la care a pornit acest proiect a fost aceea că CharityGift.ro oferă o platformă de prezentare a acestor produse pentru care nu se percepe niciun comision de la vânzător sau cumpărător, însă operaţiunea de vânzare se desfăşoară în condiţii legale, iar produsele puse în vânzare au acelaşi preţ ca şi în alte magazine. Magazinul oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege din peste 2000 de produse, de la accesorii hand-made, îmbrăcăminte şi încălţăminte, produse ce provin de la atelierele lucrative ale fundaţiilor, cosmetice, cât şi produse pentru copii sau pentru casă, până la pachete turistice, programe antivirus. Valoarea medie a donaţiilor a ajuns la 30%.

”Am apreciat conceptul www.charitygift.ro pentru iniţiativa lor de a susţine diverse proiecte sociale. Este un program unic şi inovator pentru comerţul online din România, fiind unicul magazin caritabil. Dorim să aducem o rază de soare în sufletele celor care au nevoie. Am ales sã donãm 20% din vânzarea produselor BitDefender, bucurându-ne cã putem ajuta copiii cu posibilitãþi materiale reduse din cadrul Asociaþiei Salvaþi Copiii,” a declarat Carmen Capitanescu, Marketing Manager, BitDefender Romania.

“Ne bucurăm mult că putem participa în cadrul proiectului de voluntariat Charity Gift şi apreciem iniţiativa BitDefender, cel mai nou partener din mediul privat al programului Sigur.info, coordonat de Salvaţi Copiii România. Contribuţiile intermediate de Charity Gift vor sprijini activităţile educative prin care ne propunem să-i iniţiem pe copiii dezavantajaţi, care nu au acces la noile tehnologii, în folosirea calculatorului şi a telefonului mobil şi în navigarea în siguranţă pe Internet. Numai printr-o implicare concertată şi asumată de toţi actorii sociali, privaţi sau publici, un asemenea proiect inovator poate avea succes,” a declarat George Roman, Director Programe, Salvaţi Copiii România.

Despre BitDefender®
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume. În România, soluţiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distribuţie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro şi Twister.

Twitter / SlideShare / YouTube / MalwareCity / Flickr / Noutăţi BitDefender RSS / Facebook
Nota: Toate mărcile şi numele de produse cuprinse in cele de mai sus sunt mărci înregistrate ale companiilor proprietare.

Despre www.CharityGift.ro
CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizãrii individuale şi sociale. CharityGift.ro funcþioneazã ca un magazin online, o platformã pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeazã sã direcţioneze, parþial sau în totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aceºtia aleg sã le susþina. Din momentul lansãrii şi pânã astãzi, www.charitygift.ro a înregistrat peste 115.000 de vizite ºi peste 80.000 de vizitatori unici, din peste 100 de ţãri şi teritorii. Prin contribuţia pe care o aduce la susţinerea financiară a unor ONG-uri, www.charitygift.ro îşi propune să devină în scurt timp o opţiune pentru brandurile, companiile, artiştii sau producătorii care încorporează responsabilitatea socială printre valorile lor cheie.

Despre Sigur.info
Safer Internet Plus este un program sprijinit de Comisia Europeană, care cuprinde centre naţionale active în toată Uniunea Europeană, având ca obiectiv comun promovarea utilizării în condiţii de mai mare siguranţă a Internet-ului şi a noilor tehnologii online de către copii.
Obiectivul general al programului  Sigur.info este promovarea siguranţei copiilor pe Internet, prin organizarea de activităţi de conştientizare şi informare asupra pericolelor din mediul virtual. Proiectul îşi propune să ofere profesorilor, părinţilor şi copiilor cunoştinţe şi instrumente pentru protecţia în acest nou mediu tehnologic.
Organizaţia Salvaţi Copiii România a participat la programul de finanţare al Comisiei Europene şi a câştigat licitaţia de proiect, asumându-şi din 2008 rolul de Coordonator naţional al programului naţional Sigur.Info în cadrul programului comunitar mai sus menţionat, în parteneriat cu Positive Media şi Centrul FOCUS – Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Antivirus cu 20% donatie! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.