Animalele de companie si copiii

3

Poate ca ati avut un animal de companie cand erati copil, sau poate ca ati dat animalutul blanos in momentul in care ati aflat ca sunteti insarcinata de teama ca poate fi daunator copilului. Dar, acum copilul a crescut mare si puteti sa va ganditi sa ii luati un caine loial, o pisica delicata, un papagal sau un acvariu cu pesti. Probabil ca va veti gandi bine daca copilul este pregatit pentru a avea un animal de casa. Poate considerati ca nu este suficient de responsabil si in final veti fi cea(l) care are grija sau ca animalul de companie poate sa va raneasca copilul.

Pentru articolul complet aici.

Fish Smarty – because we make kids smarter!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. avatar

    Ce ma bucur ca am gasit acest articol. Si noi credem ca un animalut de companie il poate responsabiliza pe copil si poate naste legaturi frumoase.

    P.S. Foarte, foarte dragalas site-ul lui Fish Smarty!!!

  2. avatar

    Hehe, ce articol interesant!!!! Sa stiti ca eu am un catelus pentru baiatul meu si se inteleg de minune! Felicitari pentru cei care au scris articolul si Sivia, asa este foarte dragalas site-ul pestisorului istet!!! Multumim Romania Pozitiva pentru ca ai share-uit cu noi articolul.

Comentează