Animalele de companie si copiii

3

Poate ca ati avut un animal de companie cand erati copil, sau poate ca ati dat animalutul blanos in momentul in care ati aflat ca sunteti insarcinata de teama ca poate fi daunator copilului. Dar, acum copilul a crescut mare si puteti sa va ganditi sa ii luati un caine loial, o pisica delicata, un papagal sau un acvariu cu pesti. Probabil ca va veti gandi bine daca copilul este pregatit pentru a avea un animal de casa. Poate considerati ca nu este suficient de responsabil si in final veti fi cea(l) care are grija sau ca animalul de companie poate sa va raneasca copilul.

Pentru articolul complet aici.

Fish Smarty – because we make kids smarter!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. avatar

    Ce ma bucur ca am gasit acest articol. Si noi credem ca un animalut de companie il poate responsabiliza pe copil si poate naste legaturi frumoase.

    P.S. Foarte, foarte dragalas site-ul lui Fish Smarty!!!

  2. avatar

    Hehe, ce articol interesant!!!! Sa stiti ca eu am un catelus pentru baiatul meu si se inteleg de minune! Felicitari pentru cei care au scris articolul si Sivia, asa este foarte dragalas site-ul pestisorului istet!!! Multumim Romania Pozitiva pentru ca ai share-uit cu noi articolul.

Comentează