Angajații și voluntarii Telekom au plantat peste 50.000 de copaci prin programele susținute de companie în ultimii 7 ani

0

foto plantare Telekom 1

  • Peste 900 de angajați și voluntari Telekom Romania au plantat 50.500 de puieți prin programele de mediu pe care compania le-a susținut în ultimii 7 ani;
  • În 2015 Telekom Romania a continuat să se implice în inițiative de împădurire derulate împreună cu asociațiile partenere și a plantat 8.800 de copaci.

Telekom Romania susține de peste 7 ani programe de împădurire derulate împreună cu ONG-uri active în proiecte de mediu. Din 2009 și până în prezent, peste 900 de angajați și voluntari Telekom Romania au plantat 50.500 de puieți, pe 8 hectare, în cadrul acțiunilor de împădurire derulate împreună cu Asociațiile MaiMultVerde și ViitorPlus.

„Grija față de mediu este pentru Telekom una dintre direcțiile strategice de responsabilitate corporativă. Dincolo de rezultatele impresionante, este extrem de îmbucurător faptul că tot mai multe persoane se alătură acţiunilor de voluntariat, atât angajaţii noștri, cât și publicul larg, în special tinerii. Anul acesta, cu ajutorul lor, am continuat susținerea programelor de împădurire începute de câțiva ani și am plantat 8.800 de puieți pe o suprafață de 60.000 mp”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

În martie 2015 Telekom Romania și ViitorPlus au continuat colaborarea și au lansat iubitorilor sportului invitația de a alerga în cadrul celei de-a șaptea ediții a Crosului Pădurii powered by Telekom şi promovat de Dolce Sport, în parcul Tineretului din București. Fondurile strânse au fost direcționate pentru plantarea a câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România, în cadrul programului “Pădurea Copiilor-Adoptă un copac!” al asociației ViitorPlus, demarat în 2007, care își propune creșterea suprafețelor împădurite din sudul țării.

Din 2013 până în prezent, Telekom Romania a contribuit la programul “Pădurea copiilor” cu 257 de voluntari care au făcut posibilă plantarea a 4.600 de puieți, şi a asistat financiar la  înfiinţarea şi îngrijirea a peste 2 hectare de pădure.

În octombrie 2015, tot în cadrul programului “Pădurea copiilor”, voluntari Telekom Romania alături de voluntari ai Asociației ViitorPlus au plantat un număr de 1.800 de puieți de tei și stejar pedunculat pe o suprafață de 10.000 mp în comuna Drăgănești-Vlașca din județul Teleorman.

În noiembrie 2015, 100 de voluntari Telekom Romania au făcut completări cu 7.000 de puieți, pe o suprafață de 50.000 mp, în apropiere de Ploiești, în programul „Adoptă o pădure”, dezvoltat împreună cu Asociația MaiMultVerde. Pe parcursul a 7 ani s-au plantat în total peste 45.900 de puieți cu implicarea a peste 676 de voluntari Telekom Romania și ai Asociației MaiMultVerde. De asemenea, Telekom Romania a susținut lucrările de întreținere și de completări anuale necesare asigurării unei dezvoltări viabile a viitoarei păduri de pe Șoseaua de Centură Est Ploiești.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La sfârșitul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.