Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Andrei Cohn se alătură Special Olympics România în calitate de membru al Consiliului Director

0

Andrei Cohn, Managing Director al Cohn&Jansen JWT, se alătură Fundației Special Olympics din România, în calitate de membru al Consiliului Director al Fundației.

Andrei Cohn oficial
Andrei Cohn este Creative Director, Managing Director și Managing Partner la agenția de publicitate Cohn and Jansen JWT, agenție de publicitate pe care a creat-o în 2002 sub numele Cohn & Jansen. Cu o experiență de peste 17 ani în gestionarea relației cu clienți multinaționali și locali, activi în diverse domenii, de la FMCG la servicii financiare, media, retail și telecom, Andrei Cohn este recunoscut și pentru filmele pe care le-a regizat, printre care scurt-metrajele „Maica Domnului de la parter”, „Înainte și după 22/12/1989” şi „Fotografii de familie”. Recent a lansat și primul său lung metraj, „Acasă la tata”.

Echipa de la Cohn&Jansen JWT, coordonată de Andrei Cohn, a semnat, de asemenea, campania pro-bono „Donează un fan” din vara anului 2015, al cărei scop a fost conștientizarea publicului cu privire la participarea delegației de sportivi români cu dizabilități intelectuale la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Los Angeles, cel mai mare eveniment sportiv umanitar din lume de anul trecut.

„Am fost plăcut surprins de invitația Special Olympics România de a mă alătura Consiliului Director, întrucât este prima mea experiență de acest gen. M-am bucurat să pot ajuta sportivii cu nevoi speciale să simtă că au publicul de partea lor odată cu participarea la Jocurile Mondiale de la Los Angeles de anul trecut”, declară Andrei Cohn. „ Îmi doresc ca, alături de colegii mei din Consiliul Director, să încurajez oamenii să vadă mai degrabă abilitățile sportivilor speciali”, adaugă acesta.

„Pentru noi, a fost emoționant să avem echipa Cohn&Jansen JWT alături de noi prin intermediul campaniei „Donează un fan”. Sportivii noștri au simțit cu adevărat ce înseamnă să ai propria galerie de susținători – atât pe teren, cât și în viață. Ne bucurăm să facem încă un pas împreună pentru persoanele cu dizabilități care fac sport”, afirmă Cristian Ispas, Director Național al Special Olympics România. „Faptul că domnul Andrei Cohn a acceptat să se alăture Consiliului Director al Special Olympics România ne încurajează să aspirăm către lucruri mai mari și mai îndrăznețe în activitatea noastră”, afirmă Cristian Ispas.

Special Olympics România

Fundaţia Special Olympics din România a fost înfiinţată în noiembrie 2003, ca parte integrantă a mişcării sportive internaţionale Special Olympics. FSOR contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi al evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului. Astfel, sportivii au șansa de a deveni membri activi ai familiei şi ai comunităţii din care fac parte.
Mai multe informații sunt disponibile pe www.specialolympics.ro și www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania

Persoană de contact:
Alina Coman – Development Officer
Email: a.coman@specialolympics.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.