Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu vor urca pe scena TEDxAlbaIulia

1

Noii speakeri confirmați la TEDxAlbaIulia sunt Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu. Ce-a de a doua ediție a evenimentului va avea loc în data de 24 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tema de anul acesta – Mind the gap – este o invitație la a descoperi diferențe sau obstacole care poate îngreunează evoluția, creează rupturi sau împiedică dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Andreea Raicu a devenit persoană publică când a câștigat Elite Model Look la vârsta de 18 ani. A debutat apoi în televiziune, unde a lucrat timp de 20 de ani. A pus bazele unui concept unic pe piața din România, platforma online www.andreearaicu.ro, care informează despre sănătate, frumusețe și dezvoltare personală, și a devenit speaker motivațional, bazându-și discursurile pe propriile experiențe! A urmat cursuri de dezvoltare personală, din India până în Brazilia, consolidându-și statutul de coach și mentor.

 

Alin Comșa este doctorand în științe ale comunicării în cadrul SNSPA București. Tema lucrării sale de cercetare este legată de educația estetică a publicului. De-a lungul unei cariere de peste 20 de ani de vorbit în public, Alin Comșa se consideră un căutător. Specialist în relații publice și comunicare, Alin are ca element central preocuparea pentru a găsi cele mai simple și atractive forme de educație.  Așa au apărut cursuri care tratează laolaltă comportamentul unui lider și cunoașterea prin cultură, programarea neuro-lingvistică și arta plastică sau dezvoltarea personală și literatura clasică.

Andreea Bebu a înțeles repede că viața e cel mai prețios dar pe care îl poate primi un om și a ales să o trăiască din plin, dar frumos. Spirit liber și voluntar, ea și-a propus să accepte cu bucurie fiecare provocare pe care viața i-o pune în față. A ales o formare profesională complexă dar plină de culoare care cuprinde domenii precum: fizică, medicină, publicitate, marketing și doctoratul într-o zonă care să îmbine rigoarea științifică cu latura umana. Traiectoria pe care a ales să exceleze experimentează cel mai bine plăcerea de a se exprima liber și bucuria de a comunica cu oamenii. Andreea a decis să se exprime într-o industrie puternică și dinamică (industria farmaceutica) care îi oferă provocări la tot pasul.

Biletele se achiziționează doar online de pe website-ul evenimentului: www.tedxalbaiulia.com/bilete.

Urmăriți TEDxAlbaIulia pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxalbaiulia, pe Instagram http://instagram.com/tedxalbaiulia sau vizitați website-ul www.tedxalbaiulia.com pentru mai multe detalii.

TEDxAlbaIulia se bucură de sprijinul următorilor parteneri:

Partener Strategic: Banca Transilvania

Partener Instituțional: Casa de Cultură a Sindicatelor

Partener de Promovare: CC Advertising

Supporters: Selfie School, Brand Minds, Tudor Tailor, Șezi, Lions Club Alba Iulia, Hub 7, Rotary Club Alba Iulia, Consiliul Județean al Elevilor Alba

This event has a radio: Vigin Radio

Parteneri Media: DOR, Cariere – Jurnal de leadership, Romania Pozitivă, Urbea Mea, Urby App, IQ Ads, Smark

Despre TEDxAlbaIulia

TEDxAlbaIulia este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității din Alba Iulia. Echipa TEDxAlbaIulia crede că ideile că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea aduce laolaltă speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    Big like @Andreea Bebu . Succes, inteligenta, ambitie, frumusete in toate formele posibile …

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.