Andreea Marin-Banica si echipa Scoala Mamelor vin in orasul tau!

0

Noi stim ca a fi mama e o minune, dar uneori inseamana si provocari carora e greu sa le faci fata.

Vino si tu la intalnirea  cu Andreea si speacialistii Scoala Mamelor pentru a afla cum poti depasi greutatile de care te izbesti zi de zi.

Te asteptam indiferent de varsta pe care o are copilul tau, poti fi mama in devenire, mama de nou nascut, de adolescent sau de adult. Problemele apar la orice varsta. Nu vom vorbi doar despre tine in relatia cu copilul tau ci si despre tine ca femeie, partenera de viata, ca om cu visuri si dorinte proprii.


– intrarea este gratuita
– ai ocazia să discuti deschis cu Andreea Marin-Banica si specialistii Scoala Mamelor
– locatiile sunt special alese ca pentru o intalnire intre prietene
– toate evenimentele încep la ora 17.30, exceptie face Bucurestiul, unde incepem la ora 18.
– cu dulciurile si bauturile racoritoare venim noi, voi veniti cu zambetele, pentru ca fotografiile facute la final sa devina amintiri de neuitat.

Despre echilibrul pe care iti e greu sa-l gasesti intre viata de familie, profesie si dorintele sufletului tau, despre drepturile tale pe care nu le cunosti sau intelegi destul de bine, despre viata care merita pretuita si traita frumos si demn, despre bucuriile si tristetile sau semnele tale de intrebare, intr-o discutie calda, deschisa ca de la prietena la prietena, cu Andreea si echipa sa! Depinde in primul rand de tine, ca viata ta sa devina maine mai blanda, mai echilibrata, decat este azi!

Calendarul intalnirilor noastre:
– BUCURESTI, 5 octombrie, sediu central Unicredit Tiriac Banck, bd-ul Expozitiei, 1P, ora 18
– CRAIOVA, 6 octombrie, ora 17.30, Filarmonica Oltenia, ora 17.30
– BRASOV, 8 oct,  centrul Cultural Reduta, ora 17.30
– CLUJ, 12 oct, Iuliul mall, ora 17.30
– IASI, 15 oct,  Iulius Mall, ora 17.30
– CONSTANTA, 24 oct, Complex Laguna, ora 17.30
– GALATI, 25 octombrie, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii – Sala Auditorium, ora 17.30
– PLOIESTI, 30 oct, teatrul Ploiesti, ora 17.30

ORGANIZATOR:

PARTENER PRINCIPAL:

PARTENERI:

         

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează