Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

An nou fericit și împădurit!

0

Dragi prieteni ai pădurii,

Vă dorim un an nou fericit și împădurit!

Suntem recunoscători și vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2017.

Anul acesta am adus la viață, prin împădurire, 26 de hectare de teren degradat, ajungând cu noile proiecte să creștem Pădurea Copiilor până la 62,2 de hectare, în 8 comunități cu peste 30.000 de persoane. Detalii despre campania noastră de toamnă găsiți aici.

Obiectivul nostru pe termen lung este să implementăm proiecte în peste 100 de comunități din Regiunea Sud-Muntenia până în anul 2030, adică 18% din totalul Regiunii.

Până în 31 decembrie 2017 mai puteți direcționa 20% din impozitul pe profit pentru împăduriri, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal. Contractul îl puteți downloada de aici contract-de-sponsorizare-redirectionare-20.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.