Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Amway susține, pentru al patrulea an consecutiv, tabăra MagiCAMP, destinată copiilor cu afecțiuni oncologice

0

Amway România susține, pentru al patrulea an consecutiv, tabăra MagiCAMP, destinată copiilor cu afecțiuni oncologice, organizată de Asociația MAGICAMP.

amway romania

Aflată la a patra ediție, tabăra MagiCAMP își propune ca prin intermediul jocurilor, dezvoltate împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați și entertaineri de top, să ajute la creșterea încrederii copiilor în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului acestora față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagiCAMP va organiza, din iulie până în septembrie, 12 tabere de o săptămână, fiecare pentru aproximativ 25 de copii cu afecțiuni oncologice. Amway România susține buna desfășurare a acestor tabere, oferind produse de îngrijire a locuinței, din gama Amway Home și produse de îngrijire personală, din gama Glister.

“Amway continuă să se implice, în fiecare an, în susținerea comunității din care face parte, atât la nivel mondial, cât și la nivel local. Copiii cu afecțiuni oncologice au nevoie de implicarea noastră, a tuturor și ne bucurăm că putem contribui la construirea unei vieți mai bune pentru ei”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia.

Potrivit datelor Asociației MAGICAMP, opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile cu totul erau diferite: medicina reușea să salveze numai doi din zece copii.

În cadrul taberelor de vară MagiCAMP se pune în lumină un aspect important adesea neglijat: rolul pe care familia și prietenii îl au în lupta cu boala, respectiv refacerea copiilor după câștigarea luptei cu cancerul. Acest aftercare este vital pentru recuperarea psihologică a copiilor, aducând în parametri normali echilibrul emoțional al micuților.

„Prieteni pe viață. Asta găsesc aici, printre altele, micuții care participă în taberele MagiCAMP. Și pentru noi, organizatorii, e la fel de important să știm că avem în Amway un partener, un prieten de cursă lunga. Mulțumim, Amway” – Melania Medeleanu,  fondator MagiCAMP.

În tabăra MagiCAMP, copiii sunt permanent angrenați într-o activitate. Fie că este vorba despre tras cu arcul, zbor cu tiroliana, teatru, cântat la instrumente, pictură, sport, ori dans – fiecare dintre copii va găsi cu siguranță motive să socializeze, să intre în competiție cu ceilalți, să alerge, să râdă și să aibă acea sclipire revitalizantă și ludică în ochi.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™.

Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.