Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AMR 3 ZILE de înscriere la Premiile Superscrieri #9

0

„SCRIEȚI, FRAȚILOR. PENTRU CEILALȚI, NU PENTRU VOI.”

Așa suna îndemnul pe care Vlad Mixich îl dădea în 2011 ca membru al juriului, după prima ediție a Premiilor  Superscrieri, noii generații de jurnaliști care își propusese să facă lucrurile altfel. De 9 ani căutăm acele materiale scrise pentru ceilalți: pentru a le arăta noi fețe ale realității, pentru a-i face să le pese, pentru a le explica lumea în care trăiesc, pentru a-i scoate din casă, pentru a-i aduna în jurul unei idei. Acele materiale care lasă semne în cititorii lor.

Invităm toți autorii și redacțiile să aplice până la sfârșitul zilei de duminică, ora 23:59, cu cele mai puternice materiale pe care le-au publicat în anul 2019, despre aspecte importante ale realității, în una dintre cele 6 categorii de concurs: Reportaj, Investigație, Portret, Opinie, TV&Video-jurnalism, Fotojurnalism – cu subcategoriile Fotografie documentară și Fotografie de news.

Regulament și înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.