Amprenta de Carbon, Generaţia Verde

2

carbonIniţiativă verde la nivel naţional! „Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau!” se numeşte campania coordonată de Asociaţia Generaţia Verde. Un aspect interesant al acestei iniţiative este realizarea primul Calculator de emisii de CO2 din România, conform articolului publicat de Hotnews. Citeşte mai jos un fragment din acest articol şi apoi accesează site-ul sursă pentru informaţii detaliate.

„Campania nationala «Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau!» este primul pas concret dintr-o serie de actiuni pe care Asociatia Generatia Verde le va intreprinde in lupta cu schimbarile climatice, al caror punct culminant va surveni in anul 2015. Aceasta campanie beneficiaza si de un spot tv care va fi difuzat pe durata a 3 luni de catre partenerii media TVR si National Geographic”, declara Serban Copot, presedintele Asociatiei Generatia Verde” conform Hotnews.ro.
„Asociatia Generatia Verde a realizat primul Calculator de emisii de CO2 din Romania. Acesta sta la baza studiului national desfasurat in cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti cu privire la media reala a emisiilor de CO2 ale populatiei la nivel national si local.”  citat din acelaşi articol publicat de Hotnews.

Informaţii despre Asociatia Generaţia Verde găseşti şi pe green-report.ro

Foto credit: Florin Ghindă, Bucureşti, martie 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează