Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Amintirile lui Moş Nicolae – o campanie de redescoperire a tradiţiilor de iarnă

0

Asociaţia Dare to Dream a lansat în acest weekend o provocare pentru toţi românii. Cu ajutorul unui filmuleţ de prezentare a ideii, tinerii în special sunt invitaţi să povestească mai mult cu bunicii şi părinţii lor pentru a descoperi cât mai multe tradiţii şi amintiri din copilăria acestora.

Logo Dare to Dream

„Ne-am dorit să lansăm o campanie care să-i aibă în centrul atenţiei pe bunici şi pe cei puţin mai în vârstă, să nu lăsăm să se piardă acele amintiri preţioase şi să se creeze o legătură între generaţii. Cine doreşte să participe la campanie, poate să ne trimită un filmuleţ, o înregistrare audio, sau un articol despre tradiţiile pe care le-a descoperit, până pe 24 decembrie 2014. Ca să exemplificăm acest lucru, am filmat chiar noi un material care îl are ca personaj principal pe bunicul meu, Nicolae, povestind despre iernile copilăriei sale. Materialul cel mai interesant şi mai apreciat de juriu va fi răsplătit cu un cadou din partea asociaţiei”, a declarat Simona Criste, vice-preşedinte Dare to Dream.

Filmuleţul campaniei poate fi vizionat pe pagina de Facebook a Asociaţiei Dare to Dream: https://www.facebook.com/asociatiadaretodream sau pe youtube:

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.