Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Amanam o parte dintre actiunile de impadurire din cauza conditiilor meterologice

0

O parte dintre acţiunile de împădurire organizate de „Plantăm fapte bune în România” se amână pentru data de 25 noiembrie

„Plantăm fapte bune în România” anunţă amânarea cu o săptămână a acţiunilor de împădurire din localitățile Șotânga (Dâmbovița), Jegălia (Călărași), Armășești (Ialomița), Cozieni (Buzău) și Călugăreni (Giurgiu) programate în data de 18 noiembrie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Astfel, voluntarii, instituţiile şi toţi cei implicaţi sunt aşteptaţi în data de 25 noiembrie pe plantaţiile pe care s-au înscris.

Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile de săptămâna aceasta: pe majoritatea plantațiilor continuă să plouă, motiv pentru care terenurile au exces apă, iar accesul și munca pe faţa locului devin mult mai dificile.

Prognoza meteo pentru 25 noiembrie este favorabilă acțiunii, chiar dacă se anunță temperaturi mai scăzute. Motivele de mai sus impun amânarea acțiunii de plantare în data de 25 noiembrie.

Totodată, acțiunile din Sînmihaiu Român (Timiș), Grecești (Dolj), Vladimir (Gorj) și Peștera (Constanța) vor avea loc mâine 18 noiembrie, conform planificării inițiale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.