Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Am prelungit termenul limită al concursului Power to the Poster până pe 25 august

0

Am prelungit termenul limită al concursului Power to the Poster până pe 25 august pentru le oferi ocazia și ONG-iștilor și designerilor care acum se bucură de vacanță să se înscrie.

Trimite cel mai bun afiș activist din portofoliul tău și poți fi unul dintre cei 20 de câștigători al căror afiș va fi expus în cadrul evenimentului final din septembrie și publicat în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile.

Mai mult decât atât, vei mai fi premiat cu:

  • Un workshop de creatie la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent.
  • Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual.
  • O sesiune de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online.

20476241_1935682623341940_1049420205083890877_n

Înscrierea este gratuită și se face prin completarea formularului de pe site-ul www.a4activism.ro, unde poate fi consultat si regulamentul concursului. 
Adresa de contact este hello@creionetica.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.