Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alka investește 11,5 mil. euro într-o fabrică nouă de biscuiți și snackuri la Ploiești

0

Alka, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de dulciuri, snackuri sărate și cafea din România, investește peste 11,5 milioane euro în construirea unei noi capacități de producție pentru biscuiți și snackuri sărate, localizată în Ploiești, anunță www.magazinulprogresiv.ro

Investiția va fi una de tip lanț integrat, respectiv de la preluarea materiei prime principale și până  la desfacerea directă către consumatori.

Sursa și mai multe informații pe www.magazinulprogresiv.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.