Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alergam impreuna si anul acesta la Crosul „Miscarea face bine” din Brasov?

0

In 11 iulie te invitam la cea de a II-a editie a Crosului Miscarea face bine, eveniment ce se va desfasura la Brasov, in Piata Sfatului, incepand cu ora 19:00.

Acolo vom pune in scena nu doar crosul cu obstacole, ci si cea de a V-a editie Cea mai mare ora de sport. Ne asteapta 12 ore pline de miscare si voie buna in aer liber, chiar in punctul 0 al Brasovului.

Crosul-Miscarea-Face-Bine---Brasov---2015---POSTER

Crosul de seara Miscarea face bine va avea startul si finish-ul in Piata Sfatului si in cadrul acestuia va trebui sa parcurgi un traseu cu diferite obstacole. In fapt, vor fi doua probe intre care poti alege:
* cros simplu
* cros cu obstacole, dar ambele pe o distanta de aproximativ 4km.

Miza ramane aceeasi: alergam atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Astfel, toate taxele de inscriere vor merge catre acesti copii prin intermediul Fundatiei Telekom Romania.

Inscrierile se fac online, in limita locurilor disponibile – 200 locuri in total la ambele probe. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere si sa te prezinti sambata, 11 iulie, la start.
PS. Se vor face si inscrieri la fata locului, doar in situatia in care mai raman locuri libere.

Detalii despre program, regulament si taxe de inscriere gasesti pe site-ul evenimentului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.