Albumul acustic Winds Apart (The Amsterdams), acum gratis si integral pe net

0

Pentru ca tot e Craciunul, The Amsterdams a decis sa ofere gratuit spre ascultare fanilor sai albumul Winds Apart, lansat joi 19 decembrie, pe cd si online. 

Albumul poate fi ascultat integral pe theamsterdams.bandcamp.com/album/winds-apart
coperta albumului Winds Apart
„Winds Apart” contine 15 piese plus un hidden track, pe care va lasam sa-l descoperiti singuri.
Pentru piesa „Where to go” formatia a lansat vineri 20 decembrie si un videoclip, realizat de Alina Manolache.
Incepand cu luna ianuarie 2014 albumul va putea fi gasit si in magazinele de specialitate din Bucuresti si din tara, precum si pe iTunes si multe alte magazine digitale de muzica.
In momentul de fata, componenta The Amsterdams este:
Andrei Hategan (voce, chitara, clape, percutie)
Ovidiu Bejan ( chitara, voce, clape, percutie)
Andrei Ungureanu (chitara)
Augustin Nicolae (bass, voce, percutie)
Fiecare din membrii trupei activeaza si in alte trupe/proiecte paralele din underground-ul bucurestean, cum ar fi Coughy, We Singing Colors, After What sau Dekadens. www.facebook.com/theamsterdams
Sarbatori fericite si auditie placuta:.)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează