Alatura-te echipei de Ambasadori LumeBuna!

4

Cred intr-o Romanie in care se promoveaza stirile cu impact pozitiv, vad in jurul meu proiecte si initiative ce produc o schimbare in bine in orasul meu, am aflat de romani ce reprezinta un exemplu si as vrea sa afle mai multi povestea lor, vreau sa sustin mesajul Se Poate in orice oras din tara. Toate acestea descriu activitatea noastra, iar daca te regasesti in cele enumerate, iti facem o invitatie: alatura-te echipei de Ambasadori Lume Buna!

In ultimii 2 ani si jumatate, pe LumeBuna.ro am strans mii de stiri cu impact pozitiv din si despre Romania si am promovat sute de proiecte, initiative si romani cu performante. Cu ajutorul a peste 150 de voluntari, am mobilizat mii de oameni din Romania in campaniile “Imbratisari Gratuite” si un “Zambet pentru tine”.

Cu toate astea, stim ca exista inca multe initiative chiar din orasul tau, sau de oriunde din tara, despre care ne-am dori sa aflam si sa le facem cunoscute. Stim ca avem romani care isi urmeaza pasiunea si produc o schimbare in bine, demonstrand ca Se Poate reusi in Romania. Stim ca ai idei si vrei sa te implici, iar noi vrem sa te sustinem!

Te invitam sa ii cunosti pe cei care sunt deja Ambasadori Lume Buna si sa te alaturi echipei!

Asteptam cu entuziasm sa devii unul dintre Ambasadori, iar pentru asta te rugam sa trimiti un e-mail la adresa olivia.sandu@lumebuna.ro, cu subiectul ,,Vreau sa fiu ambasador”. Ce vrem sa ne povestesti? Cateva detalii despre tine, sa ne spui ce anume te motiveaza sa devii Ambasador Lume Buna si care sunt primele idei prin care vrei sa sustii mesajul ,,Se Poate” la tine in oras (in maxim 1000 de caractere).

Detalii despre campania Ambasadori Lume Buna si despre activitatile unei persoane implicate in acest proiect, gasesti aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

Comentează