Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alatura-te echipei de Ambasadori LumeBuna!

4

Cred intr-o Romanie in care se promoveaza stirile cu impact pozitiv, vad in jurul meu proiecte si initiative ce produc o schimbare in bine in orasul meu, am aflat de romani ce reprezinta un exemplu si as vrea sa afle mai multi povestea lor, vreau sa sustin mesajul Se Poate in orice oras din tara. Toate acestea descriu activitatea noastra, iar daca te regasesti in cele enumerate, iti facem o invitatie: alatura-te echipei de Ambasadori Lume Buna!

In ultimii 2 ani si jumatate, pe LumeBuna.ro am strans mii de stiri cu impact pozitiv din si despre Romania si am promovat sute de proiecte, initiative si romani cu performante. Cu ajutorul a peste 150 de voluntari, am mobilizat mii de oameni din Romania in campaniile “Imbratisari Gratuite” si un “Zambet pentru tine”.

Cu toate astea, stim ca exista inca multe initiative chiar din orasul tau, sau de oriunde din tara, despre care ne-am dori sa aflam si sa le facem cunoscute. Stim ca avem romani care isi urmeaza pasiunea si produc o schimbare in bine, demonstrand ca Se Poate reusi in Romania. Stim ca ai idei si vrei sa te implici, iar noi vrem sa te sustinem!

Te invitam sa ii cunosti pe cei care sunt deja Ambasadori Lume Buna si sa te alaturi echipei!

Asteptam cu entuziasm sa devii unul dintre Ambasadori, iar pentru asta te rugam sa trimiti un e-mail la adresa olivia.sandu@lumebuna.ro, cu subiectul ,,Vreau sa fiu ambasador”. Ce vrem sa ne povestesti? Cateva detalii despre tine, sa ne spui ce anume te motiveaza sa devii Ambasador Lume Buna si care sunt primele idei prin care vrei sa sustii mesajul ,,Se Poate” la tine in oras (in maxim 1000 de caractere).

Detalii despre campania Ambasadori Lume Buna si despre activitatile unei persoane implicate in acest proiect, gasesti aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

4 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.