Alătură-te campaniei “Plantează-ţi Oxigenul” – împreună împădurim România

0

Alătură-te campaniei “Plantează-ţi Oxigenul” – împreună împădurim România.

Proiectul nostru este aproape gata – avem nevoie de tine să ni te alături si de 3000 de lei fonduri pentru a face posibilă această acţiune.

Sursa:  aici.

Ştiaţi ca oxigenul şi culoarea verde sunt factori terapeutici esenţiali în recuperare?!

Ei bine, iată unul din beneficiile plantării – oferă oxigen. Mai mult decât atât, oferă culoare în viaţa noastră.

plantaam

Ne oferă un echilibru şi un ambient plăcut!

Ştim cu toţii cum arborii influenţează mediul şi mai ales vremea, pe care o temperează pe timpul verii şi o menţine stabilă pe timp de iarnă.

Datorită arborilor se înbunătăţeşte calitatea aerului şi putem respira.  Pamântul este singura planetă din sistemul nostru solar ce beneficiază de atmosferă. Una atât de fragilă ce depinde încontinu de acţiunile noastre pe pamânt.

De aceea fiecare arbore plantat e ca un cui bătut într-un acoperiş pentru a-l menţine.

„Momentul cel mai oportun pentru a planta un copac a fost acum 20 de ani. Momentul cel mai bun de acum încolo este să îl plantăm acum.”, spune un proverb chinez.

Împreună dezvoltăm o comunitate. Împreună ne ajutăm, rezistăm şi creăm poveşti.

https://www.facebook.com/events/1644221615879638/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează