Akcees azi la emisiunea LumeBuna la Radio Lynx

0

Emisiunea Lume Buna, luni, 1 aprilie

Teodora Radulescu, Vicepresedinte Marketing si Ana-Maria Constantinescu, Community Manager Akcees sunt invitate in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru. Emisiunea are loc AZI, luni, 1 aprilie, in intervalul orar 14-16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

In prima parte a emisiunii (14-15),  vedem ce se intampla in lumea buna a organizatiilor nonguvernamentale si nu numai: proiecte, idei si evenimentele despre care trebuie sa stii in aceasta luna.

banner emisiune

In cea doua parte (15-16), Teodora Radulescu, Vicepresedinte Marketing Akcees si Ana-Maria Constantinescu, Community Manager Akceesne vor povesti despre proiectele actuale ale organizatiei: Enterprise You, program de training pan-european implementat in Romania destinat celor care doresc sa isi descopere potentialul antreprenorial, Career Leader, un eveniment de cariera care ofera sansa tinerilor de a castiga experienta profesionala de calitate lucrand alaturi de experti si angajatori importanti din diferite domenii, revista Akcees si Idea Exchange.

 

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa chatul Radio Lynx:whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează