Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pădurea Copiiilor: Ajută-ne să ne înțelegem comunitatea mai bine!

0

Chiar dacă suntem la distanță, vrem să te cunoaștem mai bine!

Distanțarea sociala ne-a impus amânarea evenimentelor pe care le pregătisem pentru tine, dar asta nu ne stă în cale. Pregătim lucruri faine pentru toamna aceasta, pe care sperăm că le vom putea pune în aplicare.
Până ne vom putea revedea însă, vrem să te cunoaștem mai bine. Din dorința de a fi mai buni si de a-ți oferi conținut calitativ și relevant, am pregătit un chestionar care ne ajută să îți înțelegem nevoile și dorințele.

Despre noi, știi deja că suntem Pădurea Copiilor, ONG-ul ce deruleaza acțiuni de împăduririre în Sud-Muntenia, cu și fără voluntari, pentru a compensa lipsa istorică de pădure și a regla micro-climatul acestei regiuni foarte vulnerabile la schimbările climatice.

Completează formularul!

PS: Participarea este voluntară. Răspunsurile oferite sunt anonime și vor fi folosite strict în încercarea de a genera un profil al susținătorului Pădurea Copiilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.