Ajuta copiii Romaniei sa nu renunte

0

„Avem o oportunitate si o obligatie: sa ne asiguram ca fiecare copil are sansa de a invata tot ce are nevoie atat pentru a naviga in aceasta lume, cat si pentru a-si construi un viitor mai bun, pentru el insusi si pentru noi toti”, Wendy Kopp, CEO Teach For All

unnamed

De Ziua Internationala a Copilului, am celebrat potentialul aflat in absolut fiecare copil din Romania si din toata lumea.

Celebram fiecare copil care nu renunta sa vina la scoala desi nu are pachet sau incaltaminte. Celebram fiecare parinte care pune educatia copilului inainte de orice, desi el insusi, poate, nu stie sa scrie sau sa citeasca. Celebram fiecare cadru didactic-erou care construieste o clasa cu valori, in care copiii iubesc sa vina la scoala. Celebram fiecare profesor Teach for Romania, care a ales acest drum profesional in ciuda provocarilor si a ales sa inspire scoli si comunitati intregi.

In fiecare copil exista un potential enorm. Fiecare copil se naste capabil sa invete orice, capabil de a-si construi viata pe care si-o doreste. Evolutia sa depinde de mediul la care este expus: comunitatea, parintii, profesorii sunt elemente cruciale pentru ca orice copil sa devina un adult sanatos in societate.

Impreuna, ajutam copiii Romaniei sa nu renunte!

Doneaza acum

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.