Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ajuta copiii Romaniei sa nu renunte

0

„Avem o oportunitate si o obligatie: sa ne asiguram ca fiecare copil are sansa de a invata tot ce are nevoie atat pentru a naviga in aceasta lume, cat si pentru a-si construi un viitor mai bun, pentru el insusi si pentru noi toti”, Wendy Kopp, CEO Teach For All

unnamed

De Ziua Internationala a Copilului, am celebrat potentialul aflat in absolut fiecare copil din Romania si din toata lumea.

Celebram fiecare copil care nu renunta sa vina la scoala desi nu are pachet sau incaltaminte. Celebram fiecare parinte care pune educatia copilului inainte de orice, desi el insusi, poate, nu stie sa scrie sau sa citeasca. Celebram fiecare cadru didactic-erou care construieste o clasa cu valori, in care copiii iubesc sa vina la scoala. Celebram fiecare profesor Teach for Romania, care a ales acest drum profesional in ciuda provocarilor si a ales sa inspire scoli si comunitati intregi.

In fiecare copil exista un potential enorm. Fiecare copil se naste capabil sa invete orice, capabil de a-si construi viata pe care si-o doreste. Evolutia sa depinde de mediul la care este expus: comunitatea, parintii, profesorii sunt elemente cruciale pentru ca orice copil sa devina un adult sanatos in societate.

Impreuna, ajutam copiii Romaniei sa nu renunte!

Doneaza acum

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 7 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate. Fiecare copil are dreptul să-și descopere potențialul și să-și îndeplinească visul. În anul școlar 2020-2021, 94 de cadre didactice, participanți în programul nostru, predau în 83 de școli, din 20 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 136 de alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România. Împreună ajungem astăzi la aproximativ 14 000 de copii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.