Ajută copiii României să nu renunțe. La educație. La visele lor. La viața lor.

0

Ajută copiii României să nu renunțe. La educație. La visele lor. La viața lor. Trimite „TFR” prin SMS la 8844 și donează 2€/lună.

Ne uităm la copii cu speranță pentru viitor. În fiecare copil există un potențial enorm. Fiecare copil se naște capabil să învețe orice, capabil de a-și construi viața pe care și-o dorește. În mod natural, fiecare copil își dorește să fie un om bun, să se comporte în mod sănătos, să se descopere pe sine, să devină cea mai bună versiune a sa.

Evoluția sa depinde de mediul la care este expus: comunitatea, părinții, profesorii sunt elemente cruciale pentru ca orice copil să crească înconjurat de repere sănătoase, de iubire și nu de ură, de bucurie și nu de frică, pentru a deveni un adult sănătos în societate.

21077445_1671716869505262_6885850797466041330_n

„Eu, copil deștept, astăzi voi încerca.”, a scris la un moment dat, pe un caiet, unul dintre copiii Laurăi Hobincă, învățătoare în Săcele, Jud. Brașov.

Dacă fiecare persoană care urmărește pagina Teach for Romania ar dona 2 Euro în fiecare lună, am strânge într-un an suficienți bani pentru a susține 115 profesori la catedră, însemnând dublarea impactului pe care îl are organizaţia.

În România rurală, copiii trăiesc provocări greu de imaginat. Unii dintre ei nu merg la școală pentru că nu au cu ce să se încalțe. Alții vin la școală deși nu au ce mânca sau au bătături în palmă de la tăiat lemne.

Acestor copii, profesorii Teach for Romania le spun că pot, că vor reuși. Profesorii îi inspiră să nu renunțe. Tu poți ajuta programul, profesorii și copiii să își păstreze speranța. Să nu renunțe.

Trimite SMS cu textul „TFR” la 8844 și donează!

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.