Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„AJUTĂ ANIMALELE DIN ADĂPOSTURI”

0

CAMPANIA DE AJUTORARE A ANIMALELOR DIN ADĂPOSTURI DERULATĂ DE MARS ROMANIA, PENTRU AL ȘAPTELEA AN CONSECUTIV

În contextul creșterii numărului de animale fără stăpân și al resurselor limitate de care dispun asociațiile pentru protecția animalelor, campania de conștientizare „Ajută animalele din adăposturi”, desfășurată de MARS România, își propune să ofere un răspuns concret unor probleme reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi și numărul tot mai scăzut al adopțiilor de animale din adăposturi.

WAD2017_KV_RO_pedigree

Pedigree® şi Whiskas®, în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, vor derula proiectul în perioada 10 septembrie – 4 noiembrie 2017, propunându-și ca anul acesta să doneze până la 190,000 de portii de mâncare animalelor fără stăpân.

 

Cumpărând orice produs PEDIGREE, WHISKAS, Cesar, Sheba sau Dreamies, fiecare iubitor de animale poate contribui la o viață mai bună a animalelor fără stăpân. Astfel, MARS va oferi animalelor din adăposturi hrana echivalentă a 2% din volumul vânzărilor din perioada campaniei, însemnând până la 190.000 de porții de mâncare.

2011-2016: De la 80.000 la 170.000 de porții de hrană donate

În cei 7 ani de campanie, prin eforturile de conștientizare și de mobilizare a populației, însoțite de răspunsul pozitiv al oamenilor, rezultatele campaniei au crescut de la an la an:

  • În primul an, în 2011, au fost donate 23 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 000 de porții de mâncare, care au ajuns la aproximativ 5.500 de căței și pisici din 17 adăposturi din România.
  • În 2016 au fost donate 45 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 000 de porţii de mâncare pentru aproape 10.000 de căţei şi pisici aflati in 24 adăposturi din România.

“Pedigree® şi Whiskas® încurajează zi de zi experiența pozitivă a stăpânilor de animale și a animalelor de companie deopotrivă. Ghidați de această misiune, şi-au propus să contribuie la bunăstarea animalele fără stăpân din adăposturi, pentru a le mări șansele să își găsească o familie iubitoare care să îi adopte.Pentru că alimentaţia completă şi echilibrată ajută la menţinerea sănătaţii, vitalităţii şi aspectului fizic plăcut, demersul de donație a hranei de calitate vine în sprijinul sutelor de animale din adăposturi care se află în așteptarea unui stăpân”, declară Geanina Babiceanu, director general MARS România.

Eveniment de adopție animale, pe 7 octombrie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, MARS sărbătorește grija pentru animale cu ocazia unui eveniment dedicat acestora, care va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, în București. Evenimentul va reuni iubitorii de animale de pretutindeni și va găzdui două activități principale: adopția de animale și donația pentru animale, cu sprijinul Asociației GIA.

 „Ne alaturăm pentru al șaptelea an consecutiv campaniei iniţiată de Pedigree® şi Whiskas®, o campanie ce are ca obiectiv ajutorarea animalelor din adăposturi  prin îmbunătățirea condițiilor de viaţă a acestora  şi implicit creşterea şanselor de a-și găsi o  familie. În urma campaniilor din anii precedenți, adăposturile  partenere beneficiare au reuşit să dea spre adopţie o treime din animale în fiecare an, familiile adoptive fiind atât din România, cât și din străinătate. Fiecare dintre noi poate ajuta alăturându-se campaniei, donând o porţie de hrană  unui animal din adăposturi.” a declarat Daniela Stoica, preşedinte al Asociației GIA – Group Initiative for Animals

Produsele  Pedigree® şi Whiskas® participante la campanie vor fi disponibile în marile centre comerciale şi magazine din România, în care se comercializează hrană pentru animale.

Mai multe informaţii și detalii despre campanie sunt disponibile pe www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro.

****

Despre MARS România

Mars, Incorporated este o companie privată, deținută de o familie cu o istorie de peste 100 ani și deținătoare a unora dintre cele mai iubite mărci din lume. Este o companie cu direcții de business diverse precum: Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks și Symbioscience, care includ mărci de referință la nivel global, ca:  PEDIGREE, WHISKAS, ROYAL CANIN, M&M’S, SNICKERS, MARS, EXTRA, ORBIT, UNCLE BEN’S, FLAVIA, COCOAVIA și multe altele. Având sediul central în McLean, Virginia, USA și o cifră anuală de afaceri de  33 miliarde USD, Mars, Inc. deține operațiuni în 74 țări cu mai mult de 75,000 de asociați care sunt uniți și ghidați de cele Cinci Principii – Calitate, Responsabilitate, Reciprocitate, Eficiență și Libertate – care depășesc barierele geografice, lingvistice, culturale și de generație.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.