Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ajută ACUM Cu 20% Din Impozitul Tău Pe Profit!

0

NU TE COSTĂ NIMIC! Doar redirecționezi 20% din banii pe care îi plăteai altfel la stat ca impozit pe profit. Direcționarea se face printr-un singur contract de sponsorizare.

Legea  32/1994 privind sponsorizarea prevede că o companie poate direcționa până la 20% din impozitul pe profit, în limita a 0,5% din cifra de afaceri, pentru ONG-uri. Suma oferită ONG-ului este deductibilă din impozitul pe profit și se virează până la finalul anului 2016.

Pentru detalii te rugăm să ne contactezi pe viitorplus [at]viitorplus.ro sau la numărul de telefon 0729.040.079.

Sursa: aici.

1

Asociația ViitorPlus implementeaza proiecte variate cu ajutorul financiar de la tine.

Demnitate pentru persoanele cu dizabilități. Învățare prin jocuri plăcute pentru copii. Un aer respirabil pentru toți. Mai multe deșeuri reciclate.

Ai puterea sa schimbi în bine lucruri în jurul tău! Susține ViitorPlus redirecționând 20% din impozitul pe profit!

ViitorPlus este un ONG românesc, cu o activitate de 10 ani în domeniul economiei sociale, reciclării, educației pentru mediu și nu numai.

Detalii despre activitatea pe care o derulăm poți vedea în Rapoartele noastre anuale.

www.atelieruldepanza.ro | www.recicleta.ro | www.ecoprovocarea.ro | www.hartareciclarii.ro

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.