AIESEC te învață să fii lider urban la Romanian Youth Leadership Forum

0

 AIESEC București, parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, demonstrează inițiativă și spirit de lider urban la Romanian Youth Leadership Forum.

În perioada 22-25 Noiembrie 2012, AIESEC București organizează cea mai mare conferință despre leadership pentru tineri, ce va avea locla Amara, Hotel Lebăda. Romanian Youth Leadership Forum, în forma prescurtată RYLF, reunește în cea de-a șaptea ediție peste 400 de tineri din 14 orașe ale României, al căror țel comun se traduce printr-o dorință continuă de învățare și perseverență. Antablamentul pe care a luat naștere această conferință se construiește din două noțiuni elementare: leadership și networking.

Agenda celor patru zile de conferință are în vedere trei nivele de dezvoltare: membri noi, membri vechi și consiliul executiv. Sesiunile adresate membrilor noi accentuează importanța unei rețele sociale naționale, obiectivele, valorile și principiile AIESEC, dar și necesitatea unor soluții adecvate la problemele actuale. Pe de altă parte, focusul membrilor vechi se orientează către spiritul antreprenorial, atitudinea inovatoare, rolul strategic și lucrul în echipă. Nu în ultimul rând, activitatea consiliului executiv este axată pe definirea profilului liderului ideal, a rolului lor în AIESEC România, și a viziunii generației 2012-2013.

Conferința RYLF se remarcă prin profesionalism și grandoare, conferite de cadrul formal susținut și de prezența unor speakeri cu influență în domeniul business și al antreprenoriatului, dar și traineri AIESEC la nivel național și internațional, precum: Petrus Stuparu, Cosmin Alexandru, Madalina Vintu, Alexandru Busila. Delegații RYLF sunt exclusiv membri AIESEC, atât noi cât și vechi, al căror scop vizează un bagaj de cunoștințe vast asupra leadership-ului.

 

Mulţumim partenerilor noştri pentru sprijinul acordat în organizarea conferinţei: Nescafe, Intersnack, Vifon, MPG, Danone, Vel Pitar.

Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa site-ul sau pagina de Facebook Romanian Youth Leadership Forum.

 

Despre AIESEC București

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 110 țări și teritorii și având o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 14 orașe.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.