AIESEC te învață să fii lider urban la Romanian Youth Leadership Forum

0

 AIESEC București, parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, demonstrează inițiativă și spirit de lider urban la Romanian Youth Leadership Forum.

În perioada 22-25 Noiembrie 2012, AIESEC București organizează cea mai mare conferință despre leadership pentru tineri, ce va avea locla Amara, Hotel Lebăda. Romanian Youth Leadership Forum, în forma prescurtată RYLF, reunește în cea de-a șaptea ediție peste 400 de tineri din 14 orașe ale României, al căror țel comun se traduce printr-o dorință continuă de învățare și perseverență. Antablamentul pe care a luat naștere această conferință se construiește din două noțiuni elementare: leadership și networking.

Agenda celor patru zile de conferință are în vedere trei nivele de dezvoltare: membri noi, membri vechi și consiliul executiv. Sesiunile adresate membrilor noi accentuează importanța unei rețele sociale naționale, obiectivele, valorile și principiile AIESEC, dar și necesitatea unor soluții adecvate la problemele actuale. Pe de altă parte, focusul membrilor vechi se orientează către spiritul antreprenorial, atitudinea inovatoare, rolul strategic și lucrul în echipă. Nu în ultimul rând, activitatea consiliului executiv este axată pe definirea profilului liderului ideal, a rolului lor în AIESEC România, și a viziunii generației 2012-2013.

Conferința RYLF se remarcă prin profesionalism și grandoare, conferite de cadrul formal susținut și de prezența unor speakeri cu influență în domeniul business și al antreprenoriatului, dar și traineri AIESEC la nivel național și internațional, precum: Petrus Stuparu, Cosmin Alexandru, Madalina Vintu, Alexandru Busila. Delegații RYLF sunt exclusiv membri AIESEC, atât noi cât și vechi, al căror scop vizează un bagaj de cunoștințe vast asupra leadership-ului.

 

Mulţumim partenerilor noştri pentru sprijinul acordat în organizarea conferinţei: Nescafe, Intersnack, Vifon, MPG, Danone, Vel Pitar.

Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa site-ul sau pagina de Facebook Romanian Youth Leadership Forum.

 

Despre AIESEC București

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 110 țări și teritorii și având o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 14 orașe.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează