Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC România își alege noua conducere

0

Începând cu data de 12 ianuarie, în Arad, are loc conferința de alegere a echipei ce va conduce și coordona AIESEC România – MCC (Members Committee Conference). Participanții la această conferință sunt membri cu poziții de lideri din toate comitetele locale AIESEC: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș și Timisoara.

 

Conferința este ținută la Hotel President din Arad, unde timp de patru zile, până duminică 15 ianuarie, candidații își vor prezenta și susține strategiile pentru mandatul viitor, iar la final  vor afla rezultatele alegerilor. Members Committee Conference este una din cele mai importante conferințe AIESEC, deschisă și aplicanților internaționali pentru funcțiile de conducere din România.

Importanța acestei conferințe este cu atât mai mare cu cât în perioada următoare, organizația își dorește un impact pe o scară mai largă pentru a influența pozitiv și mai multe persoane din întreaga lume. Liderii aleși aici se vor confrunta cu numeroase provocări, încercând în același timp să mențină și să îmbunătățească imaginea foarte bună pe care AIESEC România și-a construit-o la nivel internațional în cei 21 de ani de la înființare.

AIESEC Timișoara va avea și în acest an candidați la pozițiile de conducere în AIESEC România, fiind repezentata de doi vicepreședinți din echipa de conducere AIESEC Timișoara pe mandatul 2011-2012.

——————-

AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri din lume. Activă în peste 1700 universităţi din peste 110 ţări şi teritorii, aceasta permite tinerilor să îşi dezvolte potenţialul de leadership, pentru ca apoi AIESEC să ofere societăţii tineri ce au trecut prin întreaga experienţă a organizaţiei, pregătiţi să facă o schimbare pozitivă în jurul lor. La nivel internaţional AIESEC are 63 de ani de experienţă, 21 de ani în România şi 18 ani în Timișoara.

Experienţa AIESEC înseamnă oportunităţi de lucru în echipă, poziţii de leadership, conferinţe naţionale şi internaţionale, programe de pregătire şi stagii de practică în străinătate.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.