Ai un proiect online de social media bun de premiat? Vino la Webstock Awards!

0

Pe 16 septembrie 2010,  cele mai bune proiecte online / social media vor fi premiate la cea de-a treia ediţie Webstock Awards.

Gala Webstock Awards si Conferinţele Webstock sunt organizate de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania. Conferintele si workshop-urile sunt pe teme de social media.

Participarea la competiţie este gratuită, iar toţi cei interesaţi se pot înscrie în perioadă 16 august – 5 septembrie 2010, la adresă awards@evensys.ro.

Etapa de preselecţie se va desfăşura între 5 şi 7 septembrie, iar jurizarea finală va avea loc în perioadă 7-13 septembrie. În alegerea proiectelor câştigatoare vor fi luate în calcul criterii precum originalitatea, design-ul, structură, navigabilitatea şi funcţionalitatea, relevanţă şi interactivitatea.

Evenimentul se desfasoara la Radisson Blu in Bucuresti.

Mai multe informatii pe site-ul lui Dan Dragomir sau pe site-ul oficial webstock.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează