Ai un proiect bun, care aduce o schimbare? Inscrie-l pe PotSiEu, te ajutam sa devina realitate.

0

Dedicata exclusiv proiectelor sustenabile cu impact social, PotSiEu este prima astfel de platforma de crowdfunding din Romania. PotSiEu s-a nascut din dorinta de a demonstra ca ideile bune, valoroase, care iau in considerare impactul social pot deveni proiecte de succes. Vrem sa te ajutam sa obtii finantarea de care ai nevoie pentru a pune in miscare proiectul care va aduce o schimbare in bine.

mindmap_PotSiEu

Stim ca antreprenoriatul social, activismul si dezvoltarea comunitara sunt forme reale si practice de transformare si dezvoltare si de aceea le sustinem. Am creat  platforma PotSiEu ca un instrument pentru astfel de proiecte, care sa poata mobiliza finantare, obtine  feedback, contacte si oportunitatea de a-si testa produsul sau serviciul intr-o comunitate de oameni care valoreaza initiativele cu impact social.

Printr-o campanie pe PotSiEu obtii vizibilitate, reactie si finantare. Simplitatea si eficienta sunt elementele cheie. Am conceput sistemul de plata intr-un mod atat de simplu incat sa nu existe pretexte pentru a nu sustine un proiect macar cu 10 RON. Plata se face prin card, iar pana pe 10 octombrie, cu zero comisión din partea operatorului de plati.

Este foarte usor sa inregistrezi un proiect. Iti trebuie un video scurt si haios, o descriere captivanta si o propunere de recompense pentru sustinatori. Astfel acestia vor deveni, de fapt, primii tai clienti. Intra pe potsieu.ro sa vezi cat de usor merge! Am pregatit materiale informative pentru initierea unei campanii, iar daca ai dubii, poti sa ne scrii, cu drag te vom indruma pas cu pas.

Suntem convinsi ca proiectele bine gandite, sustenabile, care considera impactul social pot gasi sustinatori in comunitatea PotSiEu. Credem cu tarie ca astfel de proiecte merita atentia, vizibilitatea si sprijinul pe care platforma o pune la dispozitie si oferim spatiul si instrumentele ca sa iti spui povestea, sa convingi oameni si sa iti fie usor sa strangi fondurile necesare proiectului.

Tu vino cu idea de proiect! La doar doua luni de la lansare, avem deja doua povesti de succes. Incubator107 a reusit sa stranga 117% din suma necesara proiectului Iurta Calatoare iar Reciclare Creativa, 109% pentru Intrarea Violoncelului.

Cu asta vrem sa te ajutam si pe tine: PotSiEu exista tocmai pentru ca sa poti si tu.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează