Ai un film romanesc de scurt metraj? Vrei sa-l promovezi in 2011?

0

In 2011 ai unde sa proiectezi filmul tau de scurt metraj. Daca nu ai unul – poate vrei sa-l faci 🙂

ShortsUP isi propune sa promoveze filme scurte romanesti in anul ce vine! Iata ce scriu cei de la ShortsUP pe site-ul lor.

De-a lungul a trei ani de cand proiectam si promovam scurtmetraje valoroase, am inclus in mod constant in programele noastre filme scurte remarcate si premiate in marile festivaluri ale lumii: Clermont-Ferrand, Cannes, Oscar, Venetia, BAFTA, etc. Fiecare eveniment ShortsUP insemna de obicei doua ore cu scurtmetraje unul si unul, intre care se regaseste si un film romanesc.

Ne dorim ca in 2011 sa proiectam mai multe filme scurte romanesti de valoare la evenimentele lunare ShortsUP, chiar daca nu au fost selectate sau premiate in festivalurile internationale de prim rang.

Publicul ShortsUP ne-a demonstrat ca isi doreste sa vada mai multe filme scurte romanesti, asa ca asteptam inscrieri la adresa de email a Alexandrei Safriuc, Film Selector ShortsUP: alexandra@shortsup.ro.

Sursa: shortsup.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează