Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ai între 14-18 ani? Participă la Călătoria Eroului – workshop gratuit de creative writing

0

Sunt toate filmele variante ale aceleiași povești? Există o formulă pentru o poveste de succes? Există cu adevărat idei originale? În cadrul workshop-ului Călătoria eroului vom descoperi ce anume face o poveste interesantă și captivantă. Liceenii sunt invitați să se înscrie gratuit și să participe între 2-4 septembrie 2020 la workshop-ul organizat la Roaba de Cultură de Asociația Proiector.

Fie că scrii un scheci pentru YouTube sau următorul serial de succes, ”Călătoria Eroului” te va învăța câteva ”tips & tricks” care să te ajute mai departe.

Doi traineri iscusiți îi vor ghida pe adolescenți:

Filip Columbeanu: Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu, acest scenarist bucureștean caută să exploreze mereu teme și genuri noi și să găsească un echilibru între ”filmul de artă” și cel ”de public”.

Printre proiectele semnate de el se numără piesa satirică ”Împăratul Neîmpărat” (Teatru Nottara, 2014), Rocketman 360 (scurtmetraj VR vizionat la Sundance Film Festival (2019) și o contribuție notabilă la serialul ”VLAD” de la ProTv (2019).

Rodica Dominteanu: Absolventă a Facultății de Film din cadrul UNATC București, secția scenaristică și a programului de masterat Societate, Multimedia, Spectacol din cadrul CESI București. Rodica are o experiență de 5 ani în calitate de trainer în cadrul mai multor proiecte de educație cinematografică dedicate publicului tânăr.

Vor fi aleși 12 participanți. Aplicația fiecărui participant trebuie să conțină numele, vârsta, o descriere de 2-3 rânduri a participantului și o scurtă motivație din care să reiasă de ce dorește să participe la acest workshop și care sunt așteptările sale. Aplicația trebuie trimisă pe asociatiaproiector@gmail.com până pe 30.08.2020

Asociația Proiector este o asociație înființată din pasiunea pentru arte vizuale, teatru și educație alternativă. Obiectivul asociației este acela de a îmbunătăți accesul la educație vizuală și cinematografică prin programele și proiectele desfășurate și de a crește astfel alfabetizarea audiovideo în rândul tinerilor, pentru a veni în sprijinul formării unui public consumator informat.

Asociația Proiector dezvoltă proiecte de alfabetizare vizuală, ateliere de educație cinematografică și storytelling și desfășoară activități de curatoriat cinematografic, cu scopul de a contribui la alcătuirea unui public consumator informat și la dezvoltarea abilităților creative la orice vârstă, prin metode non-formale. De asemenea, derulează proiectul Donez cultură, prin care se facilitează accesul la experiențe culturale de calitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.