Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Agapă cu meșteșug – Adoptă un țăran

0

Asociația Creștem România Împreună anunță cu mult entuziasm cea de-a doua ediție a șirului de evenimente cu tâlc din cadrul proiectului Adoptă un țăran. Așadar, după încântătoarea petrecere câmpenească la care am participat cu voioşie în luna iunie a acestui an, ne-am gândit că tare bine ne-ar şade tuturor, din nou, împreună, doar că de data asta sub o altă formă, spunem noi, un pic mai cu dichis.

unnamed
Vă învităm astfel la o Agapă cu meşteşug, într-un cadru ce ne vorbeşte despre istoria bătrânului oraş de la poalele muntelui Tâmpa. În data de 17 septembrie, la ora 11:00 fix, ne adunăm în jurul muzeelor din curtea Primei Şcoli Româneşti şi a Bisericii Sfântul Nicoale, din Schei.
Programul evenimentului:
11:00 – Dăm startul unei zile deosebite şi începem a ne organiza pentru toate surprizele din program
12:00 – Degustăm produse naturale din gospodăriile producătorilor locali
13:00 – Începem atelierele pentru cei mari şi cei mici deopotrivă şi vizităm tarabele/corturile
15:00 – Facem un tur al muzeelor, alături de Părintele Vasile Oltean
16:30 – Participăm la conferinţe şi seminarii
18:30 – Ne îmbrăţişăm şi ne luăm rămas bun
Pentru participarea la acest eveniment ne-am gândit să vă propunem ceva – vizitarea muzeelor din incinta curţii Bisericii Sfântul Nicoale. Vom organiza tururi ale obiectivelor propuse sub îndrumarea şi cu implicarea Părintelui Vasile Oltean. Astfel, vă provocăm să aprofundaţi istoria locului prin vizitarea ghidată a „Primei Şcoli Româneşti”, a complexului muzeal din care fac parte expoziţiile „Junii Braşoveni”, „Şcheii Braşovului în pictura lui Ştefan Mironescu”, „Muzeul Tudor Ciortea”, „Muzeul ex libris”, „Muzeul Nicoale Titulescu”, „Muzeul Ion Colan” şi nu în ultimul rând, a „Bisericii Sfântul Nicoale”.
Pentru detalii, aici puteți citi mai multe despre eveniment: https://www.facebook.com/events/1647918255518310/
Pe noi ne găsiți și aici: www.adoptăunțăran.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.