AFLĂ despre “Romania Explicata”, un nou concept de “divertisment educational”! VEZI VIDEO!

0

Te-ai intrebat vreodata care este povestea lui Mos Nicolae? Ce reprezinta Stema Romaniei? Cum a ajuns Sfantul Andrei protectorul tarii noastre sau daca mititeii sunt intr-adevar romanesti?

 “Romania Explicata”, un nou concept de “divertisment educational”,  vine in intampinarea romanilor cu raspunsuri la intrebari de tot soiul despre tara in care s-au nascut, oferindu-le acestora “alfel” de  explicatii.

Prin intermediul canalului YouTube, “Romania Explicata” va raspundein fiecare episod la cate o intrebare de interes general pentru romanii de pretutindeni. Fiecare episod va avea o durata medie de 4-5 minute, iar toate informatiile vor fi prezentate sub forma unui monolog cu note pamfletare, sprijinite de elemente grafice.

„Suntem o mana de oameni ce am reusit sa punem pe picioare Romania Explicata, un proiect YouTube ce se vrea cel puțin ambitios si in care incercam sa explicam romanilor, Romania noastră. Acestea fiind spuse, va sfatuiesc sa va abonați la canalul YouTube Romania explicata nu doar pentru a vedea care este povestea cu stema Romaniei, din primul episod, dar si pentru a urmari toate filmuletele pe care le-am pregatit pentru voi”, spun realizatorii proiectului.

romania explicata

Initiatorii proiectului si-au propus sa explice si sa dea raspunsuri la intrebari variate, aparent simple, insa care de cele mai multe ori se vor dovedi a avea raspunsuri destul de complicate. Vor fi intrebari de interes general, la care ne gandim foarte putini dintre noi, foarte rar deopotriva si pentru care, de obicei, nu avem raspunsuri relevante.

Nu in ultimul rand, “Romania Explicata” iti va vorbi pe indelete, pe un ton pozitiv, haios si colorat,  astfel incat privitorul sa se si distreze in timp ce invata.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează