AFLĂ despre cea mai mare competiţie de afaceri sociale cu finanțări de 350 000 de euro. VEZI unde vine CARAVANA!

0

Întâlniri de informare Fabricat în Țara lui Andrei – competiţia de afaceri sociale în care OMV Petrom oferă finanţări în valoare totală de până la 350.000 euro.

 • OMV Petrom şi Fundaţia NESsT vor oferi informaţii celor care doresc să se înscrie în competiţia Fabricat în Ţara lui Andrei.
 • Fabricat în Țara lui Andrei se adresează celor care au o idee de afacere ce își propune să creeze locuri de muncă și să rezolve o problemă socială în comunitățile din România.
 • Afacerile sociale câștigătoare vor fi sprijinite de OMV Petrom cu finanțări în valoare totală de 350.000 de euro și 2 ani de consultanță de business.
 • În prima ediție a proiectului, 10 afaceri sociale au fost dezvoltate și finanțate. Până la finalul anului 2015, acestea vor genera: 33 de locuri de muncă pentru oamenii din comunități, venituri pentru 481 de localnici, instruire pentru 171 de persoane.

Fabricat în Țara lui Andrei, competiția de afaceri sociale cu finanțări în valoare totală de până la 350.000 euro, le oferă românilor cu spirit antreprenorial și dorința de a îmbunătăți viața celor din jur oportunitatea să rezolve o parte din problemele sociale ale comunităților românești.

ftla 2015

logo FTLACompetiția este deschisă atât antreprenorilor, cât și ONG-urilor, PFA-urilor, SRL-urilor și întreprinderilor individuale. Sesiunile de informare sunt deschise reprezentaților tuturor acestor categorii, cât timp își confirmă prezența printr-un telefon la numărul 021 528 21 23 sau printr-un e-mail la fabricat@taraluiandrei.ro.

Cei interesați au oportunitatea de a participa la întâlniri de informare organizate de reprezentanții OMV Petrom și experții NESsT. Acestea vor avea loc în orașe din proximitatea comunităților unde se pot propune afaceri sociale:

 • Craiova- 9 iunie – Hotel Emma West, începând cu ora 9.00;

 • București- 12 iunie- Hotel Novotel, începând cu ora 9.30;

 • Bacău – 16 iunie – Hotel President, începând cu ora 9.30;

 • Tâgoviște – 18 iunie – Hotel Tolea, începând cu ora 9.30;

 • Oradea- 22 iunie – Hotel Double Tree By Hilton, începând cu ora 9.30.

În cadrul acestei întâlniri participanţii vor afla detalii despre:

 • conceptul de afacere socială şi evoluţia acestuia în România;
 • modelul de business social şi şansele pe care acesta le are ca să contribuie la dezvoltarea economică a ţării noastre;
 • poveștile de succes ale antreprenorilor câștigători în prima ediție Fabricat în Țara lui Andrei și modul în care și-au transformat ideile de afaceri sociale în realitate, cu sprijin OMV Petrom;
 • cine se poate înscrie în Fabricat în Ţara lui Andrei;
 • completarea formularelor de înscriere;
 • procesul de evaluare şi criteriile de selecţie, etapele de proiect.

Pentru mai multe informaţii despre competiție și comunitățile eligibile, vă rugăm să accesați www.taraluiandrei.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează