AFLĂ care sunt cele mai „cool” branduri din România!

0

Forbes România în parteneriat cu Romtelecom Business Solutions a organizat Gala Forbes 2012. Premiile Cool şi lansarea revistei UP by Forbes

Forbes Romania a organizat, pe 23 noiembrie, Gala Forbes, eveniment în cadrul căruia au fost acordate premiile revistei Forbes pentru ”Cele mai cool branduri din România” şi a fost lansată revista de lux şi stil de viaţă UP by Forbes.

Evenimentul, care s-a desfăşuratla Maison13, agăzduit peste 200 de invitaţi, atât miliardari din Forbes 500 Miliardari, cât şi directori de companii, oameni de afaceri şi întreprinzători. De asemenea, Gala ForbesRomaniaa adus, pe lângă componenta de business, şi reprezentanţi ai mediului creativ din România – designeri, creatori de modă, directori de creaţie şi realizatori de film. Evenimentul a reunit spiritul antreprenorial şi structura corporatistă cu viziunea creativă şi originalitatea comunităţii cool dinRomania, aducând împreună partea de finantare şi instinctul business cu ideile proaspete ale tinerilor creativi.

Festivitatea de premiere, moderată de Ionuţ Bonoiu, redactorul-sef al revistei Forbes, Diana Cosmin, redactorul şef al suplimentului de lifestyle Forbes Life şi al nou-lansatei UP by Forbes şi de Andreea Lupescu, a marcat acordarea a 15 premii “Cool 100 Brands”.

Topul “Cool 100 Brands” este rezultatul selecţiei şi exprimării opţiunilor a 66 de formatori de opinii (influencers/trendsetteri români).

La baza procesului de selecţie a stat o listă de peste 300 de branduri selectate de redacţia Forbes pornind de la cercetarea şi documentarea amanunţită, rapoarte din diverse domenii, publicaţii de specialitate. Selecţia formatorilor de opinie, intervievarea acestora, analiza şi interpretarea rezultatelor a fost realizată de agenţia de coolhunting ANTZ.


Printre brandurile care au fost premiate se regasesc:

Apple – cel mai cool brand din România,

Plafar – cel mai cool brand românesc

Dior – cel mai cool brand de lux

Rolex – cel mai cool brand orologer

Smart – cel mai cool brand auto

IKEA – cel mai cool brand din comert

Starbucks – cea mai cool cafenea

Clinica Regina Maria – cel mai cool brand din domeniul serviciilor medicale  

Cărtureşti   –  cea mai cool librărie din România 

Createur 5dEmotions  – cel mai cool brand de parfumerie

National Geographic – cel mai cool brand media din România

OMV –  cel mai cool brand din industrie și energie

ING BANK – cel mai cool brand din domeniul serviciilor financiare

Harley  – cel mai cool brand de motociclete

 

Forbes Romania este o publicaţie bilunară, căreia i se adaugă suplimentul lunar Forbes Life.

Revista Forbes Romania, Forbes Life şi publicatia UP by Forbes sunt editate, începând cu 1 octombrie 2012, de compania BP Publishing Media, deţinătorul licenţei Forbes în Romania. BP Publishing este o companie de media independentă, care va adauga, în curând, şi alte titluri în portofoliul său. 

Vezi aici o galerie foto cu lista completa a celor mai cool 100 de branduri din Romania.

Vezi aici detalii legate de metodologie si criteriile de selectie.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează