Afecere verde la GreenBiz Forum 2009

0

Afacerile ecologice şi dezvoltarea durabilă sunt subiecte de interes acum şi pentru România! După modelul ţărilor dezvoltate din acest punct de vedere, se va organiza şi în România în data de 25 iunie 2009 Green Biz Forum, eveniment important pentru decidenţii din „industria ecologică”. Citeşte mai jos un fragment din articolul publicat de site-ul Ştiri ONG.

„Domeniul Stirbey din Buftea va fi pe 25 iunie locul de intalnire cu cei mai importanti consultanti si decision makers in dezvoltare durabila, afaceri ecologice si management sustenabil, in cadrul GreenBiz Forum. La eveniment vor fi prezenti si doi ministrii: Elena Udrea, Ministrul Turismului, care va vorbi despre zonele de dezvoltare sustenabila si Theodor Paleologu, Ministrul Culturii.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează